Perspektívák a Rabszolga-kereskedelem

Perspektívák a Rabszolga-kereskedelem

Storyboard Description

Slave Trade Perspectives

Storyboard Text

  • „Anyámmal szétválasztjuk koromban, de egy csecsemő-mielőtt tudtam neki, mint az anyám. Ez egy gyakori szokás, az a része, Maryland, ahonnan megszöktem, hogy részben a gyerekek anyjuktól egy nagyon fiatal korban . Gyakori, hogy mielőtt a gyermek elérte a tizenkettedik hónapban, az anya venni belőle, és bérbe néhány gazdaságban jelentős távolságra le, és a gyermek kerül az ellátás egy idős nő, túl öreg a területen munkát.”
  • Aa Bb Cc Dd Ee Ff Gg Hh Ii Jj Kk Ll
  • „Mester, azonban nem volt kíméletes slaveholder. Ez szükséges rendkívüli barbárság részéről felügyelői befolyásolja őt. Ő volt kegyetlen ember, edzett a hosszú élet rabszolgatartó. Ő időnként úgy tűnik, hogy nagy öröm korbácsolás rabszolga. sokszor már felébredt hajnalán nap a legtöbb szívet tépő sikolyait saját nagynéném.”
  • „Nem sokkal később mentem élni Mr. és Mrs. Auld, ő nagyon kedvesen kezdte tanítani az A, B, C. Miután tanultam ezt, ő segített nekem a tanulás pontosan szó három vagy négy betű. csak ezen a ponton én haladás, Mr. Auld kiderült, mi folyik itt, és egyszerre megtiltotta Mrs. Auld, hogy utasítsa rám tovább, és azt mondta neki, többek között, hogy jogellenes volt, valamint biztonságos, tanítani szolga olvasni.”
  • Douglass, Frederick. Elbeszélés a Life of Frederick Douglass, egy amerikai Slave. Cambridge, MA: Belknap, 1960. Print.
  • „Tisztelettel és komolyan abban a reményben, hogy ez a kis könyv lehet tenni valamit felé megvilágítja az amerikai szolga rendszer, és sietett a boldog nap a szabadulás a több millió testvéreim kötvények - hűen támaszkodva igazság ereje, a szeretet és az igazságosság, a siker az én szerény erőfeszítéseket, és ünnepélyesen ígéretet magam újra a szent ügyet, Feliratkozom magam.”
Over 20 Million Storyboards Created
Storyboard That Family