Plymouth Plantation Témák

Plymouth Plantation Témák
  Copy


More Options: Make a Folding Card
Storyboard Description

William Bradford Plymouth Plantation Témák

Storyboard Text

  • FONTOSSÁGÁT A HIT
  • PÉLDA
  • EREJE EGYESÜLT KÖZÖSSÉG
  • Bradford és a többi puritánok voltak cég hívők Providence, vagy Isten keze irányítja mindent. Amikor egy különösen csúnya hajós ütötték a vízbe egy vihar a Mayflower út, Bradford azt írta, hogy azért, mert az Isten akarata. A zarándokok hit mindig a középpontban Bradford írja, és ellentétben néhány saját társaik, akik írtak akkoriban, azt jóvá az összes kolónia sikereket az erőt Isten adta a zarándokok törekvéseikben, hanem magának.
  • Bradford ír az első télen, amikor a zarándokok szenvedett. Megemlíti 6 vagy 7 „hang személyek”, akik mindent megtettek a beteg, és beteges. Tették az egészet „önként és örömmel nélkül kelletlen a legkevésbé, bemutatva itt az igazi szerelem az õ barátok és testvérek ...” Ebben az értelemben az egységes közösség, amely Bradford kiemeli az egész az ő elbeszélő, egy közösség, amely egységes volt nem csak a válság, hanem a hitük, és ennek eredményeként, túlélték.
  • KITARTÁS
  • JUTALOM A KEMÉNY MUNKA
  • Annak ellenére, hogy a kemény tél, összetűzések a Pequot, betegségek, és küzd az épület egy új világban távol Európában, a zarándokok életben maradt, és elkezdett virágozni. Ez annak köszönhető, hogy az elhatározásukat, hogy kitartson ellenére az akadályokat, amelyekkel találkozott. Ez részben annak is köszönhető, hogy tudta, hogy nincs hely számukra Angliában vagy Hollandiában már. A hová menni, a zarándokok kitartást segíti őket, hogy túlélje, és még mindig tartja a hitüket.
  • Mivel a zarándokok kitartás, Bradford írja a sok jutalom: ők létre békeszerződés a Nauset törzsek akik alapvető támogatás és az áruk a telepesek; létesítmény a Massachusetts Bay Colony; Harvard University alapul; New England Szövetsége keletkezik; telepesek szabadon gyakorolhatták vallásukat, ahogy akarják. Mindezek a dolgok eredményeként a telepesek kemény munka, kitartás és a közös hit Istenben.
More Storyboards By hu-examples
Explore Our Articles and Examples

Try Our Other Websites!

Photos for Class – Search for School-Safe, Creative Commons Photos (It Even Cites for You!)
Quick Rubric – Easily Make and Share Great-Looking Rubrics
abcBABYart – Create Custom Nursery Art