Szemük Watching God Irodalmi Conflict

Szemük Watching God Irodalmi Conflict
  Copy


More Options: Make a Folding Card
Storyboard Description

Szemük Watching God Irodalmi Conflict - zora neale hurston könyvek

Storyboard Text

  • KARAKTER vs KARAKTER
  • KARAKTER vs SELF
  • KARAKTER vs TÁRSADALOM
  • Janie érzi egyre súlyosbodott, és zavarta Jody állandó megjegyzések a koráról és a teste. Tudja, hogy ő érzi feszélyezve saját öregedés test és a kiálló rá, de amikor ő kritizált őt férfiak előtt a boltban, ő lő vissza rá, sértő a férfiassága, és összehasonlítjuk a testét egy nő a menopauza. Lecsap rá ki a megaláztatás és az elveszett büszkeséget.
  • Röviddel azután, hogy Janie felesége Logan Killicks, folyton arra vár, hogy boldog legyen. Ő azt mondták az egész életét, hogy amikor az emberek összeházasodnak, beleszeret, így férjhez Logan, és vár a szerelem kezdődik. Egy év után, Janie rájön, hogy házas, nem hoz létre a szeretet, és álmait a szerelem és a házasság meghalni. Ő lesz nyugtalan és leendő többre.
  • Janie hazatér a Eatonville és megállapítja, hogy a többi nő a város pletykálnak róla. Irigyek az ő szépsége, és úgy gondolják, hogy ő úgy viselkedik, mintha ő jobb, mint ők. Úgy emlékszem, hogy elment Eatonville az összes Joe Starks' pénzt, és ők vajon hol Tea Cake férfit, sokkal fiatalabb, mint Janie. Féltékenység felhők képességüket, hogy elfogadja őt, így kiközösít neki. Pheoby az egyetlen személy, aki fellép a Janie.
More Storyboards By hu-examples
Explore Our Articles and Examples

Try Our Other Websites!

Photos for Class – Search for School-Safe, Creative Commons Photos (It Even Cites for You!)
Quick Rubric – Easily Make and Share Great-Looking Rubrics
abcBABYart – Create Custom Nursery Art