Szemük Watching God Témák, Szimbólumok és Motívumok

Szemük Watching God Témák, Szimbólumok és Motívumok
  Copy


More Options: Make a Folding Card
Storyboard Description

Szemük Watching God Témák, Szimbólumok és Motívumok

Storyboard Text

 • JANIE HAJÁT
 • PÉLDA
 • A KÖRTEFA ÉS TAVASZI
 • Jody tartja, hogy fenyegetést után meglátja Walter érintése nélkül Janie tudás, és követeli, hogy ő átkötni alatt egy fej-rongyot. A férfi, Janie haja szexuális kísértés; a nők, ez ad okot, hogy a féltékenység és a harag, mert a hatás haja van saját férfiakat, mert ők maguk nem tudnak növekedni, mint a szép haj. Oly módon, ez is ad Janie észlelt nagyobb teljesítmény, mint a többi, mert ez az eredménye az ő fehér származású.
 • Alatt virágzó körtefa, egy tizenéves Janie kezd elképzelni, hogy ez az, amit a házasság is- valódi unió és a partnerség, ami természetesen folyik össze. Ő maga látja az életét „mint egy nagy fa levél a dolgokat szenvedett, a dolgok élvezte, amit tenni, és visszavonható.” Ez a motívum folytatódik a regény, és ő keres, hogy körtefa pillanatban az ő házasságok Logan és Joe. Ő végül megállapítja, hogy a Tea Cake.
 • A VÁROS ÖSZVÉR
 • AZ ÁRUHÁZ EATONVILLE
 • Matt Bonner régi öszvér válik egyfajta legenda a Eatonville lakosok. Az öszvér kiéhezett, régi, és kegyetlenül kezelt Matt, így gyakran elmenekül, és felbukkan a különböző részein a város. Janie érzékeli rokonságot az öszvér, aki kegyetlenül kezelt és rabszolgája Matt. Janie mutters az orra alatt a igazságtalansága, és Jody kihallgatja őt. Megveszi az öszvér Matt $ 5, azt mondja „hogy hagyja pihenni.” Az öszvér él meg a többi napon egy fajta híresség, amíg meg nem hal.
 • A HURRIKÁN
 • Amikor Jody megérkezik Eatonville, azt várja, hogy megtalálja egy virágzó közösség; Ehelyett találja néhány ember nem irány vagy meghajtót. Jody azonnal tudja, hogy van sok a tennivaló: az első, amely az, hogy létrejöjjön egy város boltban. Janie nehezen tud dolgozni, és ő nem vehet részt sem a beszélgetések, hogy ez megtörténjen a tornácon a boltban. Rájön a boltban izolálása és teher; Azonban, ez lesz a szociális szív sokkal a város.
 • A hurrikán szó elpusztítja a Okeechobee területen upending a kényelmes életet, hogy Janie és teasütemény építettek maguknak között bahamai migráns munkavállalók. Jelképesen zúz szét Janie és teasütemény, mint teasütemény szerződések veszettség próbálják megmenteni Janie, és Janie meg kell ölni teasütemény, mert a betegség tönkreteszi az elméjét. A boldogság és a biztonság Janie találja Tea Cake szakadt el tőle az ő halála, és ő meg kell találnia az új értelmet a tapasztalatait.

Image Attributions

More Storyboards By hu-examples
Explore Our Articles and Examples

Try Our Other Websites!

Photos for Class – Search for School-Safe, Creative Commons Photos (It Even Cites for You!)
Quick Rubric – Easily Make and Share Great-Looking Rubrics
abcBABYart – Create Custom Nursery Art