Téma a Függetlenségi Nyilatkozat

Téma a Függetlenségi Nyilatkozat
  Copy


More Options: Make a Folding Card
Storyboard Description

Thomas Jefferson Függetlenségi Nyilatkozat Témák

Storyboard Text

  • IGAZSÁGTALANSÁG
  • PÉLDA
  • ERŐSSÉGE A URALKODOTT AZ URALKODÓK
  • A dokumentum felsorolja a nem csak a sérelmek ellen tartott King George III, de a sérelmek ellen egy zsarnok. George zsarnoksága, ő oldjuk képviselő kormányok, korlátozott pénznem kivetett adók tisztességtelen, és elvitték területén. King George kezelte az embereket a telepek nem polgáraiként Angliában, de ingerlékeny gyermek. Ezzel, megfosztotta a telepesek jogaik angol állampolgárok, ami igazságtalan.
  • Mivel a felvilágosodás és a kereskedő osztály, a hit a királyok isteni jogát elhalványult; Azonban kevesen rájött az erőt halasszák a kormány. Ezzel a dokumentum, a telepesek kovácsolt egy új utat saját maga által készített kormány, mert az egyik King George III futott volt korrupt és zsarnoki. Az emberek döntő jövőjüket, és eldobja az ötleteket a hagyományos uralkodók.
  • INDOKLÁSOKAT A HÁBORÚ
  • ELIDEGENÍTHETETLEN JOGAIT MINDEN EMBER
  • War, ideális esetben, mindig a legvégső. A sérelmek által felvázolt Jefferson a dokumentumban azt bizonyítják, hogy minden szükséges lépést tettek annak érdekében, hogy megakadályozzák háború valósággá válik. Ezzel Jefferson is mutatja, az összes nem megfelelő, zsarnoki módon, hogy György király reagált ezeket a lépéseket, így nincs más választása, mint hogy állapítsa meg, majd a harcot a szabadságért egy indokolatlan zsarnok.
  • Minden ember egyenlőnek teremtetett, és joguk van az élethez, a szabadsághoz és a boldogság. Ez az első alkalom a történelemben, ez kijelentette, hogy mindenki születik jogok, amelyeket nem lehet adni, vagy elvenni senki, csak Isten. Egy király vagy királynő nincs joga beavatkozni az emberek szabadság, és ha igen, az embereknek joguk van, hogy a leadott őket. Az emberek készülnek egyenlő az uralkodók által elidegeníthetetlen joga, hogy az egyenlőség.
More Storyboards By hu-examples
Explore Our Articles and Examples

Try Our Other Websites!

Photos for Class – Search for School-Safe, Creative Commons Photos (It Even Cites for You!)
Quick Rubric – Easily Make and Share Great-Looking Rubrics
abcBABYart – Create Custom Nursery Art