Témák, Szimbólumok és Motívumok Hills, Mint a Fehér Elefántok

Témák, Szimbólumok és Motívumok Hills, Mint a Fehér Elefántok
  Copy


More Options: Make a Folding Card
Storyboard Description

halmok, mint a fehér elefánt téma, szimbolizmus, ami azt jelenti, elemzés

Storyboard Text

  • ELEFÁNTOK
  • PÉLDA
  • ITALOK
  • Az elefánt a szobában az abortusz eljárás, Jig és az ember el kell döntenie, hogy nem, vagy nem tenni. A fehér elefánt ajándék egy felháborítóan csúnya ajándék, amit gyakran adják tréfából, hogy senki sem akar. Eleinte Jig le a hegyek fehér elefánt, de aztán úgy dönt, hogy nem igazán néz ki, mint nekik. Úgy tűnik, ez egy metafora a baba úgy tűnik, hogy meg kívánja tartani, míg a férfi azt akarja, hogy csak ők ketten újra.
  • Az italok egy figyelemelterelés Jig és az amerikai férfi. Jig akar egy sört, aztán meg akarja próbálni a Anis del Toro. Jig megjegyzi, hogy minden íze édesgyökér, különösen a dolgok ő várt ilyen sokáig, hogy megpróbálja, mint az abszint, és mindig csalódás. Ez is lehet egy metafora a babát gondolkodik rendelkező, vagy az ő reméli, hogy az az ember lenne nyitva, amelyek a baba, és ahelyett, hogy lehetővé teszi, Jig le támogatja az abortuszt.
  • A DOMBOK
  • A GYÖNGY FÜGGÖNY
  • Jig le a hegyek fehér elefánt, de az amerikai ember már nem kápráztatta el semmit mondja. Ő kréták fel, hogy aggasztó a terhesség, ami lehet elvenni, ha ő a műveletet. Úgy tűnik, kénytelen megtenni, mert azt akarja, hogy vele boldog. Ahogy nézi a hegyek újra, bár, rájön, hogy semmi sem mehet vissza, ahogy volt, mielőtt a kapcsolatukat. A szépség a hegyek, mint a boldogság, és ő tudja, hogy soha nem lesz, hogy back-- nem teljesen.
  • A függöny távol tartja a legyeket a bárban, és ez tartja Jig figyelmét többször is. Ez lehetővé teszi neki egy figyelemelterelés tőle feszült beszélgetést az ember, amikor rájön, hogy a reklám Anis del Toro. Megérinti a gyöngyöket, mint a férfi elmondja neki, hogy azt akarja, hogy van a műveletet. A gyöngy függöny választja el őket a tényleges barroom, és ahogy a férfi sétál vissza a platform, azt reméli, hogy ő lesz érzés „jobb”, vagy sokkal kellemesebb, ahogy áthalad a függönyt, és visszatér hozzá.
More Storyboards By hu-examples
Explore Our Articles and Examples

Try Our Other Websites!

Photos for Class – Search for School-Safe, Creative Commons Photos (It Even Cites for You!)
Quick Rubric – Easily Make and Share Great-Looking Rubrics
abcBABYart – Create Custom Nursery Art