TOAFK - Irodalmi konfliktus "Candle in the Wind"

TOAFK - Irodalmi konfliktus "Candle in the Wind"
  Copy


More Options: Make a Folding Card
Storyboard Description

A Candle in the Wind Irodalmi Konfliktus a Once and Future Király TH White

Storyboard Text

  • MAN vs MAN
  • MAN vs SELF
  • MAN vs TÁRSADALOM
  • Mordred utálja Arthur, mert azt hiszi, ő megpróbálta, hogy őt megölték, mint egy csecsemő. Megesküszik, hogy bosszút áll tépte le Arthur legközelebb körbe, és kiteszik Lancelot és Guenever viszonya nyilvánosan. Kevesebb Arthur polgári törvénykönyv, a tevékenységük minősül árulás, és ő lesz, hogy végre mind a kettőt.
  • Ahogy Arthur ül a sátor az utolsó néhány fejezetet, a felesége egy rab, a legjobb barátja a száműzetésben, a fia megpróbálta megölni, és a Kerekasztal szétszórt, rájön, hogy nem volt képes megállítani ezeket szerencsétlenségek. Úgy érzi, az új rendszer meghibásodott, és csodálkozik, ha a háború mindig lesz elkerülhetetlen. Ő gondoskodik arról, hogy adja át gondolatait Thomas Malory abban a reményben, hogy a mantra a „Lehet csak jobb” fogják hárítani a jövő generációi számára.
  • Míg Arthur felismeri, hogy mi Guenever és Lancelot volna neki árulás, szereti mindkettőt, és nem akarja, hogy végezzen büntetést; Azonban, mint király, ő köti a szabályokat ő teremtett a saját társadalom erre. Guenever ítélték, hogy máglyán elégették, és Arthur titokban reméli, Lancelot fog lovagolni, hogy megmentse az utolsó pillanatban.
More Storyboards By hu-examples
Explore Our Articles and Examples

Try Our Other Websites!

Photos for Class – Search for School-Safe, Creative Commons Photos (It Even Cites for You!)
Quick Rubric – Easily Make and Share Great-Looking Rubrics
abcBABYart – Create Custom Nursery Art