US Területi Terjeszkedés - az Eredeti 13 Telepeket

US Területi Terjeszkedés - az Eredeti 13 Telepeket
  Copy


More Options: Make a Folding Card
Storyboard Description

US területi terjeszkedés - az eredeti 13 Colonies - Ahhoz, hogy megértsük, és holisztikusan érzékelik a történelem területi terjeszkedés szerte az Egyesült Államokban, először is meg kell vizsgálni, az akvizíció az eredeti 13 kolóniákat. Után szerzett győzelmet az amerikai forradalom, az eredeti 13 kolóniákat alapjául szolgál, hogy ne csak Amerikában, de a jövőben is. Itt ötleteket a terjeszkedés és fogalmak nyilvánvaló sors hamarosan megragadja. A diákok használhatják a frayer modell például megmagyarázni, és elemzi az alapvető tematikus koncepciók körüli telepek, beleértve az oka megszerzése, annak hatása a telepeket, funkciója és a kultúra létezett.

Storyboard Text

  • OKOZ
  • HATÁSOK
  • A formáció az eredeti 13 kolóniákat ered az amerikai forradalmat. Ahogy telepesek lett elege brit politika, fellázadtak, amelynek célja, hogy ellenőrizzék a nem csak a saját életét, hanem a saját földjükön. Ez volt az első lépés az amerikai esetleges bővítése szerte Észak-Amerikában.
  • CÉLJA
  • AZ EREDETI 13 KOLÓNIÁKAT
  • Ennek eredményeként az amerikai forradalom, telepesek biztosított felett az eredeti 13-telepeket az Egyesült Államokban. Az Egyesült Államok tapasztalt sziklás start, mint egységesítő és működtetése teljesen más telepek nehéznek bizonyult. Azonban céltudatosságot és elszántságot, a fiatal ország végül ki magát.
  • KULTÚRA
  • Szerzett irányítást a 13 eredeti kolóniák rendkívül fontos volt, hogy a telepesek, akik akartak stabilitását a későbbi generációk számára. A föld volt, bőséges, és feltéve, sok lehetőséget. Emellett a terület nyújtva egészen a Mississippi, az Ohio folyó keresztül, amely kulcsfontosságú kereskedelmi útvonalak.
  • Kultúra a telepeket nagyban különbözött. Mindegyik kolónia volt a különböző vallások, fajok, és szokások. Mindegyik kolónia és régió volt megkülönböztethető gazdasági célokra is: mezőgazdasági, fűrészáru, horgászat, vagy üzleti. Mindegyik kolónia volt egy fontos funkció az eredeti alapító és fenntartása az új Egyesült Államokban. A kultúrájuk lenne rally körül az ötlet a további terjeszkedés és a siker.
More Storyboards By hu-examples
Explore Our Articles and Examples

Try Our Other Websites!

Photos for Class – Search for School-Safe, Creative Commons Photos (It Even Cites for You!)
Quick Rubric – Easily Make and Share Great-Looking Rubrics
abcBABYart – Create Custom Nursery Art