Vegyük Rajz A Tale of Two Cities

Vegyük Rajz A Tale of Two Cities
  Copy


More Options: Make a Folding Card
Storyboard Description

A Tale of Two Cities Telek Diagram Összefoglaló

Storyboard Text

 • KIÁLLÍTÁS
 • ÖSSZEÜTKÖZÉS
 • EMELKEDŐ AKCIÓ
 • 1775-ben, Mr. Teherautó, egy londoni bankár, találkozik egy nő nevű Lucie Manette, hogy őt, az apja, egy francia orvos, aki már megjelent a börtönből 18 év után. A regény halad előre, hogy 1780, ahol egy ember nevű Charles Darnay vádjával árulás. Lucie és Lorry egyaránt tanúi a vád, de ha védőügyvéd Mr. Stryver rámutat az erős hasonlóságot segédje Sydney Carton és Darnay, a zsűri felmenti Darnay ésszerű kétség.
 • TETŐPONT
 • Darnay és Lucie gyorsan szerelmes, és ő megkedvelteti magát Dr. Manette. Darnay azonban nem az, akinek mondja magát: ő valójában egy francia nemesember fia, a márki St. Evrémonde, de ő lemondott a családi nevét. Míg Darnay épít egy család és az otthon Angliában Lucie, a francia parasztok továbbra is lázadást. Különösen Saint Antoine borkereskedés tulajdonosok Ernest és Madame Defarge vezetők a lázadás.
 • CSÖKKENŐ AKCIÓ
 • Július 14-én, 1789-ben a forradalmárok vihar a Bastille várat. Defarge megy a cellát, ahol Dr. Manette tartottak, és keres valamit. Röviddel azután, Marquis' chateau leég, és a parasztok letartóztatni Monsieur Gabelle, a vámos és a gondnok. Azt írja, hogy Darnay kérnek segítséget. Darnay úgy dönt, hogy visszatér Franciaországba titokban, hogy ne aggódjon Lucie.
 • FELBONTÁS
 • Darnay letartóztatják Franciaországban és bebörtönözték a La Force. A forradalmárok rájöttek, hogy ő valójában a márki St. Evrémonde. Lucie és Dr. Manette érkezik, és nézze meg Mr. tehergépkocsi a Tellson helyét. Dr. Manette egy mártír az oka, mert az ő idejében a Bastille. Ő használja ezt próbálni, hogy Charles a börtönből, de ott marad egy év és három hónap. Ő felmentették a vádjait, de hamarosan újra letartóztatták, mielőtt mehet vissza Angliába.
 • Kisasszony Pross és Jerry Cruncher találkoznak kisasszony Pross testvére Salamon, aki most megy John Barsad. Sydney Carton jelenik meg, és zsarolja Barsad figyelembe segít neki bejutni, hogy Charles a börtönben. Tudja, hogy Roger Cly még mindig életben van, és hogy a kémkedés Barsad mind a forradalmárok és az angol kormány. A következő tárgyalást, Charles halálra, mert az apja és nagybátyja megerőszakolta Madame Defarge húga, és megölte őt sógor és testvér.
 • Dr. Manette arra kérték, hogy segítsen megmenteni Madame Defarge húga, és hallja a történetet, azért ír egy levelet a márki bűncselekményeket az államtitkár. Ő börtönbe után. Madame Defarge megpróbálja megölni Lucie és lánya, de a lövés Miss Pross. Eközben mielőtt Charles' végrehajtását, karton gyógyszerek őt és kapcsolók helyeken Charles, feláldozva saját életét, hanem, végre találni a céltudatosságot életében.
More Storyboards By hu-examples
Explore Our Articles and Examples

Try Our Other Websites!

Photos for Class – Search for School-Safe, Creative Commons Photos (It Even Cites for You!)
Quick Rubric – Easily Make and Share Great-Looking Rubrics
abcBABYart – Create Custom Nursery Art