Unknown Story

Unknown Story
More Dancing Characters

Create your own Storyboard

Try it for Free!
Dancing Characters

Create your own Storyboard

Try it for Free!

Storyboard Text

  • Op de korte termijn gevolgen kan je denken aan: black-out, hierdoor kan je niet meer herinneren dat je wat geks hebt gedaan wat je niet wil. alcoholvergiftiging, in coma raken en het risico bestaat dat je kan overlijden. En lange termijn: FAS (foetaal alcohol syndroom bij pasgeboren baby`'s). Vruchtbaarheid neemt af, kanker, blijvende hersenschade, ernstige leverafwijkingen, ernstige vitamine b1 tekort, ernstige ontwenningsverschijnselen.
  • Hallo Allemaal, ik wil jullie meenemen in de gevolgen van alcoholmisbruik. Er zijn veel ernstige gevolgen en je kan er verslaafd aan raken, ook zal ik je vertellen hoe je dit herkent.
  • Overige signalen van een alcoholverslaving:- niet genoeg hebben aan 1 of 2 drankjes. - beloften of pogingen om te stoppen. - lichamelijke problemen.- verzuim op het werk. - ruzie met gezinsleden over drank.
  • Tegelijkertijd went je lichaam aan alcohol. Je moet steeds meer drinken om het effect nog te voelen. Dan treden er onthoudingsverschijnselen op, zoals slecht slapen, transpireren, angstig en gespannen worden en last hebben van trillingen.
  • Verslaafd ben je als je de alcohol voortdurend gebruikt om van stemming te veranderen. Spanningen of angsten kun je niet meer kwijtraken zonder alcohol.
  • ieder jaar zijn er ongeveer 250 doden in het verkeer vanwege het rijden onder invloed van alcohol. Duizenden mensen raken gewond. Een avondje stappen met vijf biertjes op levert al vier keer zo veel kans op om brokken te maken. Bij het drinken van tien biertjes is de kans op het veroorzaken van een ongeluk twintig keer zo groot. In beide situaties vertraagt je reactievermogen, je wordt roekeloos, je verwerkt informatie minder goed, schat snelheid verkeerd in en je ziet geen fouten meer; je bent minder alert.
  • Op korte termijn agressie en risicogedrag en op langere termijn problemen met familie, relaties, schulden, soms contacten met politie en justitie en conflicten met familie of de buurt en het werk.
  • maatschappelijke problemen: ziekteverzuim, schade, verhoogde kosten in de gezondheidszorg en verhoogde justitiële kosten.
Over 30 Million Storyboards Created
Storyboard That Family