A Christmas Carol Aansluiten om Tekst en aan Zelf

A Christmas Carol Aansluiten om Tekst en aan Zelf
  Copy


More Options: Make a Folding Card
Storyboard Description

Oorzaak en gevolg met verbindingen naar tekst en Self In A Christmas Carol van Charles Dickens, Ebenezer Scrooge verandert veel als hij ouder wordt. Zodra een liefdevolle, zorgzame jonge man, Scrooge groeit harteloos en wispelturig als hij ouder wordt. Verlies in zijn leven leidt hem medelijden met zichzelf te voelen en hij begint al snel nemen van beslissingen die hij voelt zal hem te houden van het gevoel pijn. Deze keuzes leiden vaak tot een levensstijl die hem in de weg staat van het hebben van vrienden en relaties. Na de dood van zijn zakenpartner, Marley, die ook door hebzucht werd geregeerd in zijn leven, is Scrooge bezocht door Marley en de geesten van Christmases verleden, heden en toekomst. Deze spoken zien Scrooge hoe zijn leven heeft ontvouwde met zijn beslissingen rijden hoe hij relaties zou beheren, of beter gezegd, voorkomen dat elke. Scrooge realiseert hoe leeg zijn leven is en besluit dat het nooit te laat is om wijzigingen aan te brengen. Hij wakker op kerstochtend, een nieuwe man. Als gevolg van de dingen die de geesten hem hebben laten zien, verandert hij hoe hij heeft betrekking op mensen. Studenten moeten deze kans om erachter te komen een van de dingen in Scrooge's verleden die ervoor zorgde dat hij de manier waarop hij dat doet handelen nemen. (Identificeer de onderliggende oorzaak en de effect- gierig en hebzuchtig, niet tonen van zorg voor iedereen, enz.) Zij moeten vervolgens uitzoeken hoe iets in hun verleden heeft veroorzaakt hen te handelen op een bepaalde manier. Misschien hadden ze door een bij gestoken toen ze jong waren, dus nu hebben ze een overweldigende angst voor bijen. CCSS.ELA-LITERACY.RL.7.9 vergelijken en een fictieve beeld van een tijd, plaats, of karakter en een historisch verslag van de dezelfde periode als een middel om te begrijpen hoe auteurs van fictie gebruik of wijziging van de geschiedenis. CCSS.ELA-LITERACY.RL.7.3 analyseren hoe bepaalde elementen van een verhaal of drama interact (bijvoorbeeld hoe het instellen van vormen van de tekens of plot).

Storyboard Text

  • 'Wat Idol u heeft verdreven? "Antwoordde hij.
  • AANSLUITING OP DE TEKST
  • "Een ander idool heeft mij verplaatst; en als het kan toejuichen en comfort die u in de tijd te komen, als ik zou hebben geprobeerd te doen, ik heb er geen goede reden om te treuren."
  • "Een gouden één."
  • Connnection ZELF
  • Als een jonge man, werd Scrooge verloofd met zijn liefde, Belle. Voordat ze door te gaan met de bruiloft, Belle eindigt de opdracht, omdat ze voelt Scrooge waarden geld en prestige dan liefde en familie. Dit verlies van zijn verloofde is een van de oorzaken van zijn bitterheid als oude man.
  • Mijn moeder en ik waren in een auto-ongeluk een keer. Niemand raakte ernstig gewond, maar het was echt eng! Als gevolg van dat ongeval, maak ik nu zorgen dat we altijd onze gesp veiligheidsgordels.
More Storyboards By nl-examples
Explore Our Articles and Examples

Try Our Other Websites!

Photos for Class – Search for School-Safe, Creative Commons Photos (It Even Cites for You!)
Quick Rubric – Easily Make and Share Great-Looking Rubrics
abcBABYart – Create Custom Nursery Art