A Raisin in the Sun Thema's en Symbolen

A Raisin in the Sun Thema's en Symbolen
  Copy


More Options: Make a Folding Card
Storyboard Description

A Raisin in the Sun Thema's en symbolen door Lorraine Hansberry

Storyboard Text

  • MAMA'S PLANT
  • VOORBEELD
  • BENEATHA's Hair
  • Voor Mama, haar plantje is een grap in de familie, maar om haar, het vertegenwoordigt die mogelijkheid van het zonlicht en geluk op een dag. Mama's fabriek is de American Dream; een huis van haar eigen met een erf van haar eigen, waar haar kleinkinderen kunnen opgroeien met meer dan ze had. Het vertegenwoordigt ook de hoop dat ze voor haar familie om samen te komen.
  • Beneatha's haar weerspiegelt haar strijd met haar identiteit. Als een vrouw met dromen om een ​​arts te worden, is ze echt intensivering van haar 'plaats' als een vrouw in de jaren 1950. Toen Asagai plaagt haar over "verminken" haar haar, Beneatha ziet een verandering die haar dichter kan brengen aan inzicht wie ze is, om zichzelf te definiëren, en om zich te onderscheiden van wat zij ziet als een Afrikaanse cultuur die is gedwongen te assimileren aan Amerikaanse samenleving.
  • LEVENSVERZEKERING GELD
  • De levensverzekering geld vertegenwoordigt alle hoop en de dromen van de Jongere familie. Walter's droom van financiële onafhankelijkheid; Mama's droom van iets echts bezitten; Beneatha's droom van de medische school; en Ruth's droom van een gezin waar haar kinderen kunnen groeien en bloeien. Echter, het geld is ook vertegenwoordiger van een verlies: het overlijden van Big Walter, die nooit zijn eigen dromen te realiseren.
More Storyboards By nl-examples
Explore Our Articles and Examples

Try Our Other Websites!

Photos for Class – Search for School-Safe, Creative Commons Photos (It Even Cites for You!)
Quick Rubric – Easily Make and Share Great-Looking Rubrics
abcBABYart – Create Custom Nursery Art