Catcher in the Rye Literary Conflict

Catcher in the Rye Literary Conflict
  Copy


More Options: Make a Folding Card
Storyboard Description

Catcher in the Rye Literaire Conflict Graphic Organizer

Storyboard Text

  • MAN VS. MAN
  • MAN VS. ZELF
  • MAN VS. MAATSCHAPPIJ
  • % * ## $ ^ @!
  • Holden en Stradlater krijgen in een fysieke strijd, want Holden is boos dat Stradlater nam Jane Gallagher uit op een datum. Hij denkt dat Jane is te goed voor Stradlater, en hij is boos dat Stradlater hem niet vertellen wat zij deden op hun date. Hij is ook boos dat Stradlater niet leuk zijn compositie over Allie's honkbal Mitt.
  • Holden herinnert zich een tijd waarin hij Allie had moeten uitgenodigd om uit te komen en te schieten BB guns met hem en Bobby Fallon, maar in plaats daarvan, vertelde hij hem dat hij te jong was. Holden vertelt nu Allie soms gaan halen zijn fiets en hen ontmoeten, waaruit hij heeft een aantal onopgeloste schuldgevoel en verdriet over de dood van Allie's. Later, als zijn zenuwinzinking verslechtert, vraagt ​​hij Allie niet om hem te laten verdwijnen.
  • Holden is voortdurend bezig met dingen die de rest van de samenleving, hetzij niet wil denken, of niet schelen. Bijvoorbeeld, Holden is bezig met waar de eenden uit Central Park te gaan in de winter; Hij is terecht bang dat ze niet ergens te gaan, net als hem. Hij is ook verstoord door de godslastering hij vindt uitgehouwen in de wanden aan Phoebe's school, omdat hij tekenen als dat ziet als een bedreiging voor de onschuld van de kinderen die ze te lezen.
More Storyboards By nl-examples
Explore Our Articles and Examples

Try Our Other Websites!

Photos for Class – Search for School-Safe, Creative Commons Photos (It Even Cites for You!)
Quick Rubric – Easily Make and Share Great-Looking Rubrics
abcBABYart – Create Custom Nursery Art