Conflict in A Tale of Two Cities

Conflict in A Tale of Two Cities
  Copy


More Options: Make a Folding Card
Storyboard Description

Literaire Conflict in A Tale of Two Cities

Storyboard Text

  • MAN vs MAN
  • Madame Defarge niet alleen wraak op Charles en zijn oom en vader; Ze wil ook om ervoor te zorgen dat zijn vrouw en dochter worden geëlimineerd. Ze neemt een pistool en gaat naar hun accommodaties in Parijs, maar Miss Pross is de enige die er zijn. Miss Pross houdt Mme. Defarge van een deur te openen in het huis, dus Mme. Defarge valt haar. Toen ze bereikt in haar jurk en trekt een pistool, Miss Pross grijpt haar pols en het pistool afgaat, het doden van Mme. Defarge.
  • MAN vs ZELF
  • Sydney Carton is een eenzame, ongelukkige man die lijkt te zijn in een diepe depressie over zijn leven en wat zou anders zijn geweest. Hij draagt ​​een sterke gelijkenis met Charles Darnay, en vaak weemoedig zichzelf vergelijkt met successen Charles '. Hij gelooft dat Lucie hem gezond kon maken, maar ze heeft hem niet van de manier waarop hij van haar houdt. Hij zweert dat hij zal alles doen voor haar of voor degenen die haar lief, een belofte die hij aan toen hij zijn leven voor Charles offert.
  • MAN vs SAMENLEVING
  • Darnay was weg van zijn vader vele jaren voor genomen door zijn moeder vanwege de wreedheden zijn vader en oom gepleegd. Hij ziet zijn familienaam als een bron van schaamte, en hij afstand doet en zijn erfenis aan zijn oom later. Maar hij is nog steeds lid van de aristocratie in de ogen van de Franse boeren, en er is geen plaats voor hem om terug te keren als hij terug komt om te proberen Gabelle te redden. Terwijl hij in Engeland wordt aanvaard, kan misdaden van zijn familie niet vergeven worden in Frankrijk.
More Storyboards By nl-examples
Explore Our Articles and Examples

Try Our Other Websites!

Photos for Class – Search for School-Safe, Creative Commons Photos (It Even Cites for You!)
Quick Rubric – Easily Make and Share Great-Looking Rubrics
abcBABYart – Create Custom Nursery Art