Conflict in de Dingen die ze Carried

Conflict in de Dingen die ze Carried
  Copy


More Options: Make a Folding Card
Storyboard Description

Conflict in de Dingen die ze Gedragen Door Tim O'Brien

Storyboard Text

  • MAN vs MAN
  • MAN vs ZELF
  • MAN vs SAMENLEVING
  • Lee Strunk steelt Dave Jensen jackknife, en ze krijgen in een vuistgevecht overheen. Jensen overmeestert uiteindelijk Strunk en raakt hem hard in het gezicht tot Strunk neus breekt. Drie mannen hebben om ze uit elkaar te trekken, en Strunk moet worden overgevlogen voor medische hulp. Als hij terugkomt, Jensen is paranoïde dat Strunk hem zal schieten, zodat hij breekt zijn eigen neus met zijn pistool om ze nog te maken.
  • Luitenant Jimmy Cross is opgebroken nadat Ted Lavendel is geschoten. Hij voelt dat als hij niet was geweest de uitgaven zo veel tijd te denken over zijn liefde terug naar huis, Martha, dat hij in staat om de dood van de lavendel te voorkomen had kunnen zijn. Die nacht, hurkte hij op de bodem van zijn schuttersputje en verbrand brieven en foto's Martha's.
  • Na thuiskomst, Norman Bowker vindt het moeilijk om weer normaal te passen aan het leven. Hij worstelt om betekenis te vinden in zijn leven nadat het was omgedraaid in Vietnam. Hij kan niet in het bezit van een baan voor meer dan 10 weken, hij valt uit junior college, en speelt basketbal de hele dag. Bowker kan een manier zijn om terug te passen in zijn oude leven niet vinden, en niemand lijkt te zijn ouders begrijpen of weten hoe om hem te helpen, zelfs.
More Storyboards By nl-examples
Explore Our Articles and Examples

Try Our Other Websites!

Photos for Class – Search for School-Safe, Creative Commons Photos (It Even Cites for You!)
Quick Rubric – Easily Make and Share Great-Looking Rubrics
abcBABYart – Create Custom Nursery Art