Conflict in Duizend Schitterende Zonnen

Conflict in Duizend Schitterende Zonnen
  Copy


More Options: Make a Folding Card
Storyboard Description

Duizend Schitterende Zonnen Literary Conflict

Storyboard Text

  • MAN vs MAN
  • MAN vs ZELF
  • MAN vs SAMENLEVING
  • Na Tariq hoort die buurt bullebak Khadim Laila had besproeid met urine van een water pistool tegen haar bespotten "geel haar ', valt hij Khadim met zijn beenprothese. Na het gevecht, Khadim stoort Laila nooit meer.
  • Laila wakker nadat haar ouders zijn gedood door een raket die hun huis geraakt, vinden dat ze is gered en opgevangen door Rasheed. Ze weet ook dat ze zwanger van Tariq's kind is, en dat als een ongehuwde moeder, zal ze in gevaar. Ondanks de bezwaren Mariam's en duidelijke woede over de dreiging voelt ze Laila poses, Laila stemt ermee in om te trouwen Rasheed om zichzelf en haar baby te beschermen.
  • Laila en Mariam proberen te ontsnappen op een bus naar Peshawar met Aziza. Toch kunnen ze niet aan boord van de bus zonder een mannelijk familielid, zodat ze de hulp inroepen van iemand die ze achten om een ​​vriendelijke man. Hij zet ze in bij de autoriteiten, die hen terug te sturen naar Rasheed. Het is een misdaad voor een vrouw om weg te komen van haar man lopen, afhankelijk van de Taliban.

Image Attributions

More Storyboards By nl-examples
Explore Our Articles and Examples

Try Our Other Websites!

Photos for Class – Search for School-Safe, Creative Commons Photos (It Even Cites for You!)
Quick Rubric – Easily Make and Share Great-Looking Rubrics
abcBABYart – Create Custom Nursery Art