Dante's Inferno - Symbolen en Thema's

Dante's Inferno - Symbolen en Thema's
  Copy


More Options: Make a Folding Card
Storyboard Description

Symbolen en Thema's in Dante's Inferno

Storyboard Text

  • DE DRIE SCHEPSELEN
  • VOORBEELD
  • De Poorten der hel
  • The Three Beasts vertegenwoordigen de Wereldsgezindheid dat Dante probeert te ontsnappen uit, vooral in zijn bitterheid van zijn ballingschap. Zijn spirituele pad der rechtvaardigheid wordt geblokkeerd door deze drie afschuwelijke wezens, en hij heeft de menselijke rede (Virgil) om hem te redden en hem helpen om dit pad van de onrust in de geestelijke verzoenen met God. Dante's ballingschap zijn zijn donkerste dagen, en hij heeft moeite met het vinden van de betekenis van zijn verbanning naar Gods grotere plan.
  • Zonde leidt tot wee, te worden verlaten, tot eeuwig verdriet. Hel zelf heeft bestaan ​​voor de mens, en zal voor altijd bestaan, omdat de straf voor de zonde nooit kan eindigen. Daarom moeten alle zielen die in te voeren (behalve voor diegenen met een hemelse boodschap, net als Dante) enige hoop op terugkeer te verlaten; De hel is eeuwig. Hun kans om "goede" mensen eindigde met hun dood; er is geen weg terug om iets te veranderen.
  • VERLAAT All Hope gij die Enter HIER
  • VIRGIL
  • Dante persoonlijk bewondering voor het werk van Vergilius, en zag hem als een stem van de rede in een goddeloze wereld die nog niet de zegen van het christendom had gezien. Daarom roept hij Virgil om zijn gids te zijn door de vele bezienswaardigheden zal hij te zien en te beleven. Virgil's uitleg zal weerspiegelen de menselijke rede, en zal Dante begeleiden totdat Goddelijke Liefde kan overnemen. Dante zegt dat de menselijke rede alleen een persoon kan krijgen tot nu toe op hun spirituele reis, en de Goddelijke Liefde, zal de persoon te nemen de rest van de weg.
More Storyboards By nl-examples
Explore Our Articles and Examples

Try Our Other Websites!

Photos for Class – Search for School-Safe, Creative Commons Photos (It Even Cites for You!)
Quick Rubric – Easily Make and Share Great-Looking Rubrics
abcBABYart – Create Custom Nursery Art