Dr. Jekyll en Mr. Hyde Literary Conflict

Dr. Jekyll en Mr. Hyde Literary Conflict
  Copy


More Options: Make a Folding Card
Storyboard Description

Dr. Jekyll en Mr. Hyde Literaire Conflict lesplan grafische organisator

Storyboard Text

  • MAN vs MAN
  • MAN vs ZELF
  • MAN vs SAMENLEVING
  • O God! O God!
  • Dr. Jekyll is bang door het feit dat Hyde verscheen in de loop van de nacht, zonder de noodzaak voor het drankje. Hij voelt dat hij nodig heeft om uit te kiezen, en hij onderdrukt Hyde. Toen hij eindelijk toegeeft en wekt hem weer heeft Hyde een onbeheersbaar monster geworden. Hij is zo boos op ingedrukt te houden voor zo lang dat hij moorden Sir Carew voor zijn aangenaam. Jekyll is geschokt door Hyde, en inderdaad, ziet hem als een aparte entiteit van hemzelf.
  • Henry Jekyll werd geboren in geluk, was goed en gerespecteerde, en had een garantie voor een eervolle en onderscheiden toekomst. Het was echter niet genoeg voor hem. Hij hunkert "onregelmatigheden" dat hem een ​​'morbide gevoel van schaamte. "Hij zoekt naar een manier om beide kanten van zijn identiteit te ervaren zonder nadelige gevolgen voor zijn reputatie, die hem leidt tot onethische experimenten die leiden tot Hyde te vinden.
  • onethische experimenten Dr. Jekyll leidde hem naar een verbreken van zijn relatie met Dr. Lanyon vele jaren daarvoor, omdat Lanyon niet goedkeurt. gevaarlijke weg van onethische experimenten Jekyll we hem op gespannen voet met de hele wetenschappelijke gemeenschap. Deze experimenten, zodra hij verandert in Hyde, ook zet hem op gespannen voet met zijn vrienden, die nooit moet weten dat hij gaat tegen de grenzen van het Victoriaanse fatsoen en reputatie om zijn behoefte aan boosheid te vervullen.
More Storyboards By nl-examples
Explore Our Articles and Examples

Try Our Other Websites!

Photos for Class – Search for School-Safe, Creative Commons Photos (It Even Cites for You!)
Quick Rubric – Easily Make and Share Great-Looking Rubrics
abcBABYart – Create Custom Nursery Art