Dr. Jekyll en Mr. Hyde Thema, Motief en Symbolen

Dr. Jekyll en Mr. Hyde Thema, Motief en Symbolen
  Copy


More Options: Make a Folding Card
Storyboard Description

Jekyll en Hyde thema, motief en symbolen storyboard

Storyboard Text

  • DE DEUR
  • VOORBEELD
  • Hyde Fysionomie
  • De deur zelf is een middel voor het Hyde te betreden en verlaten het Jekyll residentie ongehinderd. Het geeft Jekyll de ultieme vrijheid om zijn innerlijke kwaad te omarmen, worden Hyde, en ga in de stad die betrokken zijn in het kwaad exploits, zonder ooit verantwoording af aan zijn ondergeschikten of vrienden gehouden. Wanneer Jekyll besluit om te stoppen met draaien in Hyde, verplettert hij de sleutel om de deur onder zijn hiel; Echter, het uiteindelijk niet de kwade Hyde weerhouden terug te keren.
  • Hyde's gezicht straalt pure kwaad; de aanblik van hem inspireert mensen om hem te haten, bang voor hem, of volledig worden afgestoten door hem. Enfield betreft: "Er is iets mis met zijn verschijning; . Iets onaangenaam, iets ronduit verachtelijk "Hyde zelf is klein van gestalte, want hij is de kant van de persoonlijkheid Jekyll's die nog niet is gevoed: de kwade kant die is verdrongen al jaren.
  • HET ZOUT
  • Het zout dat Jekyll gebruikt om af te ronden en te perfectioneren zijn experiment blijkt onzuiver te zijn. Het is de ironie dat deze verontreiniging is wat maakt het experiment om te werken, en brengt de onzuiverheid in Jekyll. Wanneer Jekyll worstelt om te blijven als Jekyll, ontdekt hij dat alle nieuwe monsters van dit zout zijn puur, en hij beseft de fout. Het is op dit moment dat Jekyll beseft dat hij kan niet worden opgeslagen.

Image Attributions

More Storyboards By nl-examples
Explore Our Articles and Examples

Try Our Other Websites!

Photos for Class – Search for School-Safe, Creative Commons Photos (It Even Cites for You!)
Quick Rubric – Easily Make and Share Great-Looking Rubrics
abcBABYart – Create Custom Nursery Art