Een Vertelling van het Leven van Frederick Douglass Retorische Apparaten

Een Vertelling van het Leven van Frederick Douglass Retorische Apparaten
  Copy


More Options: Make a Folding Card
Storyboard Description

Een Vertelling van het Leven van Frederick Douglass Retorische Apparaten

Storyboard Text

  • LOGOS
  • De heer William Freeland, net als de heer Edward Covey, gaf ons genoeg om te eten; Maar, in tegenstelling tot Mr. Covey, gaf hij ons ook voldoende tijd om onze maaltijden te nemen. Hij heeft ons hard gewerkt, maar altijd tussen zonsopgang en zonsondergang. Hij heeft veel werk nodig, maar gaf ons goede tools om te werken. Zijn boerderij was groot, maar hij had genoeg handen om het te werken en met gemak in vergelijking met veel van zijn buren.
  • PATHOS
  • ETHOS
  • Ik inzet mijn reputatie op deze man!
  • Douglass's account ringen waar en eerlijk.
  • Douglass maakt een overtuigend argument door zijn goed geschreven, logische rekening. Hij gebruikt geavanceerde woordenschat samen met specifieke, controleerbare namen en geografische locaties. Hij schrijft eerlijk en geeft krediet waar het te wijten is om beschuldigingen van onrechtvaardige vooroordeel te vermijden.
  • Douglass beschrijft de wrede slavernijen die in levendig detail worden ontvangen. Zijn welsprekende taal inspireert medelijden in de lezer. Zijn rekeningen zijn krachtigst wanneer hij beschrijft dat het misbruik van anderen als een bevreesd kind is getuigen. Hij schrijft: "Geen woorden, geen tranen, geen gebeden, van zijn gory slachtoffer, leek zijn ijzeren hart van zijn bloedige doel te verplaatsen ... Ik was een beetje kind, maar ik herinner me het. Ik zal het nooit vergeten terwijl ik me herinner iets."
  • Douglass's verhaal begint met een voorwoord door de bekende afvalligheid William Lloyd Garrison en een brief van de afschepper Wendell Phillips. Deze gerespecteerde mannen fungeren als getuigen, die getuigen van het goede karakter van Douglass. Douglass bouwt ook zijn geloofwaardigheid door te weigeren in bijgelovigen en zich af te beelden als een hardwerkende, intelligente, kerkelijke christen.
More Storyboards By nl-examples
Explore Our Articles and Examples

Try Our Other Websites!

Photos for Class – Search for School-Safe, Creative Commons Photos (It Even Cites for You!)
Quick Rubric – Easily Make and Share Great-Looking Rubrics
abcBABYart – Create Custom Nursery Art