Halloween Activiteiten - Story Starter

Halloween Activiteiten - Story Starter
  Copy


More Options: Make a Folding Card
Storyboard Description

Halloween het schrijven vraagt ​​Story Starter - Het schrijven prompt voor dit verhaal is 'Lucy was alleen in het bos. "

Storyboard Text

  • U moet ons helpen, grote tovenares!
  • Lucy was alleen in het bos. Een of andere manier had ze gekregen gescheiden van haar vrienden en haar telefoon had geen service. Ze probeerde haar te vinden weg terug naar hen. De duisternis van de nacht gesloten om haar heen, en ze was erg bang.
  • Kleurrijke lichten ving haar oog en Lucy vond een vreemde boom. Zonder duidelijke reden, werd ze aangetrokken door de brede opening. Lucy wist dat er iets niet klopte, en dit was gevaarlijk, maar ze kon het niet helpen, maar beginnen binnen.
  • Je bent echt een geweldige magisch wezen!
  • Lucy was verbaasd om zichzelf te vinden onder water, maar nog steeds in staat om te ademen. Ze had geen tijd om stil te staan ​​bij het onmogelijke; een zeemeermin zwom omhoog en vroeg om haar hulp aan monsters die zijn aanvallende haar huis te verslaan.
  • Lucy was doodsbang en had geen idee wat te doen! Ze controleerde haar zakken en het enige wat er was haar mobiele telefoon. Wanhopig, draaide ze het op en stak het in de richting van de monsters. De elektronische licht vervaagde de monsters weg met de stroom.
  • Lucy en al de zeemeerminnen verheugde zich over de overwinning tegen de monsters en gevierd met muziek en feesten. In dank, de zeemeerminnen gaf Lucy een enorme parel voor haar daden!
  • Met de nieuw gevonden vertrouwen in zichzelf, Lucy terug door middel van het portaal van de boom met haar prijs. Na geconfronteerd met monsters op de bodem van de oceaan, voelde ze in staat zijn om de duisternis van het bos te trotseren. Immers, licht haar mobiele telefoon was haar grootste wapen.
More Storyboards By nl-examples
Explore Our Articles and Examples

Try Our Other Websites!

Photos for Class – Search for School-Safe, Creative Commons Photos (It Even Cites for You!)
Quick Rubric – Easily Make and Share Great-Looking Rubrics
abcBABYart – Create Custom Nursery Art