Hatchet Sequencing het verhaal

Hatchet Sequencing het verhaal
  Copy


More Options: Make a Folding Card
Storyboard Description

Hatchet Lesplannen - Sequencing In de literatuur, lezers moeten begrijpen dat de volgorde van de gebeurtenissen een zeer belangrijke rol kunnen spelen bij het al dan niet iemand kan de plot volgen. Er verschillende manieren tonen sequentiebepaling. In Hatchet, kan men kiezen om de vliegtuigcrash laten zien, Brian neiging om zijn stekelvarken verwondingen en vervolgens zijn redding. In dit voorbeeld, laten we zien hoe Brian gaat van honger met niets te eten, om te leren om te foerageren en jagen / vis voor zijn overleving. Of studenten besluit om een ​​grote foto of strakker aanzicht tonen, is het belangrijk aan te tonen hoe volgorde belangrijk schriftelijk. Zonder de juiste sequencing, plots niet echt bij elkaar komen. Studenten moeten denken aan een serie van gebeurtenissen met een waarneembare verbinding en maak een storyboard dat er iets dat gebeurt in de juiste volgorde laat zien.

Storyboard Text

  • Brian heeft geen eten en is bang dat hij zal verhongeren, nadat hij de crash overleefd. Hij vindt een aantal schildpadeieren en besluit om ze op te eten, ook al is hij geen vuur heeft.
  • Hij realiseert zich dan dat hij kan foerageren naar bessen. Hij vindt frambozen en een aantal andere bessen die hij omschrijft als "gut kersen," die verschrikkelijke proeven en te maken zijn maag pijn. Hij realiseert zich dat hij niet de enige die fourageren toen hij een zeer grote beer ziet.
  • Uiteindelijk, Brian is in staat om de jacht en visserij beginnen wanneer hij maakt een speer en een pijl en boog. Hij is langzaam te leren hoe om zich te voeden.
More Storyboards By nl-examples
Explore Our Articles and Examples

Try Our Other Websites!

Photos for Class   •   Quick Rubric   •   abcBABYart   •   Storyboard That's TPT Store