Het Huis op Mango Straat - Esperanza Over Time

Het Huis op Mango Straat - Esperanza Over Time
  Copy


More Options: Make a Folding Card
Storyboard Description

Het Huis op Mango Street van Sandra Cisneros - Esperanza vond nooit echt Mango Straat of haar huis. Al heeft ze vrienden, ze nooit echt voelt alsof zij behoort. Hoewel ze leeftijden door het boek, ze niet echt veel veranderen in haar hoop verschillende en minder van een stereotypically zwakke, afhankelijke vrouw te zijn. Op het einde, de drie zussen vertellen haar dat ze nodig heeft om terug te komen op een dag, om een ​​volledige cirkel van haar leven te maken. In het laatste hoofdstuk, vraagt ​​ze die Mango straat zal veranderen en laat de lezer benieuwd of het ze zal zijn die komt terug en verandert het in wat ze wil dat het is.

Storyboard Text

  • BEGIN
  • MIDDEN
  • EINDE
  • Esperanza is ongelukkig toen ze voor het eerst verhuist naar Mango Street. Hoewel ze vrienden heeft, heeft ze niet het gevoel dat ze past.
  • Esperanza groeit en krijgt een baan, maar ze heeft nog steeds problemen met de eigen identiteit, vrienden, en ideeën over jongens en mannen.
  • Tegen het einde van het boek, Esperanza lijkt een doel te hebben gevonden. Ze weet dat ze wil een schrijver te worden en dat ze wil een thuis voor haar eigen noemen.
More Storyboards By nl-examples
Explore Our Articles and Examples

Try Our Other Websites!

Photos for Class – Search for School-Safe, Creative Commons Photos (It Even Cites for You!)
Quick Rubric – Easily Make and Share Great-Looking Rubrics
abcBABYart – Create Custom Nursery Art