Hills Vind Witte Olifanten Literary Conflict

Hills Vind Witte Olifanten Literary Conflict
  Copy


More Options: Make a Folding Card
Storyboard Description

Hills Vind Witte Olifanten Literary Conflict

Storyboard Text

  • MAN vs ZELF
  • MAN vs MAN
  • MAN vs SAMENLEVING
  • Jig lijkt onzeker over wat ze moeten doen. Ze weet dat het niet uitmaakt welke keuze ze maakt, haar relatie met de Amerikaanse man kan nooit meer terug naar de manier waarop het was gaan. Ze lijkt ook te hebben om zichzelf te praten in het accepteren dat ze de procedure zal doen, in plaats van het maken van de keuze vrijwillig.
  • Jig en de Amerikaanse man staan ​​op gespannen voet met elkaar. Hij wil dat ze de operatie, maar ze is niet bereid om dat te doen. Hij wil dat ze om samen te zijn en te reizen zoals ze hebben gedaan, maar ze weet dat het veel ingewikkelder dan dat het niet uitmaakt welke beslissing ze maakt. Uiteindelijk, ze wil hem gewoon te stoppen met praten, en hij loopt weg, in de hoop om een ​​deel van de spanning tussen ze te verwijderen.
  • Wat de Amerikaanse man en Jig bespreken toedoen staat op gespannen voet met de samenleving, met name in de jaren 1920, waar abortus illegaal was in vele landen en in de Verenigde Staten. Terwijl ze anderen die door met het zijn gegaan en lijken tevreden met hun beslissing om te weten, is het nog steeds een risico, en het is nog steeds een belangrijke beslissing, die op wordt afgekeurd door velen.
More Storyboards By nl-examples
Explore Our Articles and Examples

Try Our Other Websites!

Photos for Class – Search for School-Safe, Creative Commons Photos (It Even Cites for You!)
Quick Rubric – Easily Make and Share Great-Looking Rubrics
abcBABYart – Create Custom Nursery Art