Imagery in The Grapes of Wrath

Imagery in The Grapes of Wrath
  Copy


More Options: Make a Folding Card
Storyboard Description

The Grapes of Wrath foto's uit het stof kom

Storyboard Text

  • "Het oppervlak van de aarde korst, een dunne harde korst, en de lucht werd bleek, zodat de aarde werd bleek, roze in het rode land en wit in de grijze land."
  • "De trekkers kwam over de wegen en in de velden, grote crawlers bewegen als insecten, met de ongelooflijke kracht van insecten."
  • 'En de gewassen veranderd. Fruitbomen nam de plaats van graanvelden en groenten te voeden de wereld verspreid op de bodem: sla, bloemkool, artisjokken, potatoes-- gewassen bukken. Een mens kan staan ​​om een ​​zeis, een ploeg, een hooivork te gebruiken; maar hij moet kruipen als een bug tussen de rijen van sla, moet hij zijn rug te buigen en te trekken zijn lange tas tussen de katoenen rijen, hij moet gaan op zijn knieën als een boeteling over een bloemkool patch. "
  • "De bewegende, questen mensen waren migranten nu. Die gezinnen die op een klein stukje land had gewoond, die leefde en stierf op veertig acres, die had gegeten of uitgehongerd op het produceren van veertig acres, had nu het hele Westen om Rove in ... Achter hen meer zou komen. "
  • "En de hele tijd de vruchten zwelt op en de bloemen uit te breken in lange clusters op de wijnstokken. En in de groeiende jaar de warmte groeit en de bladeren donkergroen. "
  • "Over de kust bergen hoog en over de valleien van de grijze wolken marcheerden in van de oceaan. De wind blies fel en geruisloos, hoog in de lucht, en het swished in de borstel, en brulde in de bossen. "

Image Attributions

More Storyboards By nl-examples
Explore Our Articles and Examples

Try Our Other Websites!

Photos for Class – Search for School-Safe, Creative Commons Photos (It Even Cites for You!)
Quick Rubric – Easily Make and Share Great-Looking Rubrics
abcBABYart – Create Custom Nursery Art