Jacksonian Democratie - Jackson en Indiase Beleid

Jacksonian Democratie - Jackson en Indiase Beleid
  Copy


More Options: Make a Folding Card
Storyboard Description

Jackson Democratie lesplannen - Andrew Jackson had een sterke positie tegen indianen en hun aanspraken op land in zowel het zuiden en westen. Als een militair het algemeen, vocht hij tegen verschillende stammen bij verschillende gelegenheden, zowel in de oorlog van 1812 en diverse oorlogen tegen inboorlingen waaronder de eerste Seminole Oorlog. Als voorzitter, stelde hij de Indian Removal Act van 1830, wat leidt tot de verplaatsing en de dood van duizenden inheemse stammen. Waarlijk, positie Jackson's op autochtonen is zowel controversieel gezien als een negatief over zijn daden als president.

Storyboard Text

  • EERSTE SEMINOLE OORLOG
  • TWEEDE SEMINOLE OORLOG
  • Als militaire leider trad Jackson voor het eerst tegen Indiërs door zijn veroveringen in de Eerste Seminole Oorlog van 1817. Namens president James Madison, invallde Jackson Florida en dwong de inheemse Seminole-bevolking met geweld. Hij diende later in 1821 als Militair Generaal van Florida.
  • PAD VAN TRANEN
  • JACKSON EN INDISCH BELEID
  • In 1835 voerde Jackson als president verdere oorlogvoering tegen Indiërs in de zuidelijke Verenigde Staten. Als onderdeel van een reeks oorlogen tussen kolonisten en inboorlingen nam Jackson een sterke positie tegen inboorlingen, omdat hij geloofde dat de Amerikaanse kolonisten de juiste aanspraken op het land hadden.
  • INDISCHE RELOCATIE ACT VAN 1830
  • Oklahoma
  • Door middel van Jackson's beleid en wetten over stamlanden en Amerikaanse kolonisten, elimineerde de Indiase verwijdering veel conflicten tussen kolonisten en inboorlingen. Het resultaat is bekend als de Trail of Tears, waarin duizenden Cherokee stamleden uit Florida en Georgië gewelddadig in Oklahoma werden gereserveerd. Velen zijn daardoor vergaan.
  • Deze wetgeving die Jackson door het Congres heeft geduwd, heeft hem toegestaan ​​om verdragen te onderhandelen en landdiscussies tussen inheemse stammen en kolonisten op te lossen. Uiteindelijk leidde het tot veel oneerlijke verdragen en overeenkomsten die tegen inboorlingen werkden en hun aanspraken op landen die strijdig waren met Amerikaanse kolonisten.
More Storyboards By nl-examples
Explore Our Articles and Examples

Try Our Other Websites!

Photos for Class – Search for School-Safe, Creative Commons Photos (It Even Cites for You!)
Quick Rubric – Easily Make and Share Great-Looking Rubrics
abcBABYart – Create Custom Nursery Art