Inheemse Volkeren van de Oostelijke Bossen Biografie: Joseph Bruchac

Inheemse Volkeren van de Oostelijke Bossen Biografie: Joseph Bruchac

Storyboard Text

  • Bruchac heeft meer dan 120 boeken geschreven! Hij richt zich voornamelijk op indianen uit de regio Eastern Woodlands. Hij publiceerde poëzie, romans en korte verhalen. Bruchac is ook een professionele verteller van traditionele Indiaanse verhalen. Hij trad over de hele wereld op en is te zien op veel festivals.
  • Joseph Bruchac werd geboren op 16 oktober 1942 in Saratoga Springs, New York en is van Abenaki-erfgoed. Bruchac hield van schrijven en verhalen vertellen toen hij opgroeide. Bij Cornell behaalde Bruchac zijn Masters in Literatuur en Creatief Schrijven, evenals een Ph.D. in vergelijkende literatuur.
  • Joseph Bruchac
  • Het is een feit dat u zich geen zorgen hoeft te maken.
  • Bruchac trouwde in 1964 en heeft twee kinderen. Als muzikant bespeelt Bruchac vele instrumenten waaronder onder andere de Native American handtrommel en houten fluit. Hij speelt zelfs met zijn zus, Marge Bruchac, en zijn zonen, Jim en Jesse, als The Dawnland Singers.
  • Enkele van de beroemdste werken van Bruchac zijn: Rabbit's Snow Dance , T alking Leaves , Two Roads , Code Talker , Jim Thorpe: Original All American , Sacagawea , A Boy Called Slow , Children of the Longhouse , The Warriors en 13 Moons on Turtle's Back . Bruchac heeft zijn hele leven talloze beurzen en prijzen gewonnen, waaronder de Lifetime Achievement Award van de Native Writers 'Circle of the Americas
Over 25 Million Storyboards Created
Storyboard That Family