Literaire Conflict in The Black Cat

Literaire Conflict in The Black Cat
  Copy


More Options: Make a Folding Card
Storyboard Description

Literaire Conflict in The Black Cat Door Edgar Allan Poe

Storyboard Text

  • MAN vs ZELF
  • MAN vs NATURE
  • MAN vs MAN
  • De verteller is vechten alcoholisme, die ook stuurt hem naar woedt geweld tegen zijn huisdieren en zijn vrouw. Nadat hij gutsen Pluto's eye, wordt hij geplaagd door schuldgevoelens, die uiteindelijk verandert in woede, wat leidt hem naar Pluto te hangen. De schuld blijft zoals hij is in staat om de aandoeningen van de tweede eyeless kat te accepteren, en zijn woede nog steeds een obstakel hij niet kan overwinnen.
  • De verteller is zo verward, schuld geteisterde, en ellendig dat hij komt om de katten te zien als zijn vijanden. De tweede kat heeft uiteindelijk de betere van de verteller, echter, door de onthulling van de moord op zijn vrouw, en ten slotte brengt recht aan slechte daden van de verteller.
  • De verteller neemt regelmatig uit zijn woede en dronken geweld op zijn vrouw, maar toen ze probeert hem te stoppen van het doden van de zwart-witte kat, kruisen ze een lijn die hij niet zal staan. In een woede, doodt hij haar voor hem weerhoudt om een ​​einde aan zijn ellende met de kat.
More Storyboards By nl-examples
Explore Our Articles and Examples

Try Our Other Websites!

Photos for Class – Search for School-Safe, Creative Commons Photos (It Even Cites for You!)
Quick Rubric – Easily Make and Share Great-Looking Rubrics
abcBABYart – Create Custom Nursery Art