Literaire Conflict in The Color Purple

Literaire Conflict in The Color Purple
  Copy


More Options: Make a Folding Card
Storyboard Description

Literaire Conflict in The Color Purple

Storyboard Text

  • MAN vs MAN
  • MAN vs ZELF
  • MAN vs SAMENLEVING
  • Celie wordt moorddadige wanneer ze ontdekt dat Albert is het houden van brieven van Nettie's uit haar al die jaren. Met de hulp van Shug's, beheert ze haar woede onder controle te houden totdat Shug en Grady haar kunnen krijgen om Memphis met hen, maar niet voordat ze haalt uit naar Albert.
  • Celie niet zien zichzelf als verdient liefde en respect. Ze voelt zich dom in vergelijking met alles wat Nettie heeft geleerd op school, en ze voelt saai in haar looks ten opzichte van Shug. Celie leeft hardnekkig haar leven met Albert, het verhogen van zijn kinderen, omdat ze denkt dat is de enige optie die ze heeft.
  • De gemeenschappelijke christelijke geloof is dat christenen nodig hebben om alles te doen wat ze kunnen om God te behagen; echter Shug van mening dat de manier om God te behagen is om de dingen in het leven die ons gelukkig maken te genieten. Dit leidt Shug te gaan en staan ​​waar ze wil, houdt van wie ze wil, en te doen wat ze wil, dat alles goed gaat tegen de traditionele leerstellingen van het christendom, en wat er van de vrouwen verwacht en hun gedrag in het Zuiden in deze periode.
More Storyboards By nl-examples
Explore Our Articles and Examples

Try Our Other Websites!

Photos for Class – Search for School-Safe, Creative Commons Photos (It Even Cites for You!)
Quick Rubric – Easily Make and Share Great-Looking Rubrics
abcBABYart – Create Custom Nursery Art