Maak je Eigen Kite Storyboard Project Voor The Kite Runner

Maak je Eigen Kite Storyboard Project Voor The Kite Runner
  Copy


More Options: Make a Folding Card
Storyboard Description

Maak je Eigen Kite Storyboard Project Voor The Kite Runner

Storyboard Text

  • STOP MET VECHTEN!!!
  • Een probleem dat ik heb dit jaar geconfronteerd is de scheiding van mijn ouders. Het is echt hard op mijn broers en mij, en mijn ouders vechten veel over ons.
  • De mensen die me veel door deze ervaring hebben geholpen zijn mijn tante Nancy en oom Jimmy. Ze lieten me overkomen als ik overweldigd voel, en ze me te helpen met mijn huiswerk.
  • de scheiding van mijn ouders is nog niet afgerond, maar ik ben in staat om te komen met het door het adviseren om te komen, en door te gaan zitten en hen te vertellen hoe hun strijd ons pijn doet. Mijn tante en oom hielp me met het beslissen wat te zeggen tegen hen voordat ik ging zitten om hen te praten over.
  • MY KITE
  • Een les die ik heb geleerd van deze is om hulp te vragen als ik overweldigd voel. Ik heb ook geleerd om niet om te proberen op de problemen en geschillen van anderen over te nemen; Ik moet zich richten op ervoor te zorgen dat ik aan het doen ben goed op school, die aanvoerder van mijn voetbalteam, en ervoor te zorgen dat mijn broers hebben iemand om mee te praten.
  • Sommige advies dat ik zou geven aan Amir om hem te helpen verzachten zijn schuld dan Hassan is om hem eraan te herinneren dat hij nog maar een kind was, en zijn vader bestendigd de oneerlijke behandeling tussen hem en Hassan. Door het bijhouden van hun bloed verbinding een geheim, liet hij Amir geloven dat Hassan was gewoon een dienaar en zijn voortdurende kritiek op Amir hielp niet de situatie. Het feit dat Amir helpt Sohrab is een enorme opoffering en een moedige beslissing. Ik denk dat Hassan zou blij zijn met Amir nu.
More Storyboards By nl-examples
Explore Our Articles and Examples

Try Our Other Websites!

Photos for Class – Search for School-Safe, Creative Commons Photos (It Even Cites for You!)
Quick Rubric – Easily Make and Share Great-Looking Rubrics
abcBABYart – Create Custom Nursery Art