Minecraft Student Voorbeeld

Minecraft Student Voorbeeld
  Copy


More Options: Make a Folding Card
Storyboard Description

Minecraft Student Voorbeeld met Storyboard That

Storyboard Text

 • In het bos was er een stuk grond en in dat stuk grond was er een huis. Dat huis behoorde tot de meest overconfidente man in de wereld wiens naam Rood was. Hij zou alles met gemak doen en snel geloofde hij dat hij iets kon doen. Maak me een winkel om mijn goederen te verkopen, mijn zwaard te halen, het is in de kasteel binnenplaats, alles wat je hem vraagt, hij zal het doen. Op een dag kwam de koning naar het land en stond in het dorpscentrum en schreeuwde: "De bruiloft van mijn dochter is over 2 weken. Ik heb een kathedraal nodig die zo mooi is als ze voor haar bruiloft is, wie zal zich vrijwilligen? "Er zijn maar weinig mensen opgehaald, maar Red schreeuwde ze allemaal naar beneden en sprong omhoog en omlaag.
 • Eindelijk gaf de koning hem de verantwoordelijkheid en liep hij over om een ​​zak goud te geven en zei: "Weet u zeker dat u deze twee weken kunt doen? Je kunt me beter niet falen. "Red antwoordde:" Ja, zeker wat dan ook ", door het goud vingeren. De koning lijkt niet zo zeker, dus hij heeft gevraagd: "Heb je hulp nodig?" Red zei: "Nee, ik zal het zonder hulp doen, alleen ik en mijn vrienden." Hij ging door en verder hoe hij het kon doen Koning wenste hem een ​​succesvol gehaast en stakelde af.
 • Hij kwam thuis en vertelde zijn vrienden, ze dachten dat het krankzinnig was en dat hij wat slaap nodig had, maar hij beloofde hen goede beloningen. Een belofte die hij misschien niet kan houden. Dus hij vond een plek, een grote plaats om er een echt rare kerel te vinden, maar toen hij ging om te vragen of het goed was om hier te bouwen, verdween de man. Toen voelde hij een buik gevoel in zijn buik. 'Oké, ik ga uitgaan en laten zien dat we hier vee moeten hebben en laten we er mooi uitzien en bloemen in de voorkant zetten.
 • Een mooie stenen weg en een fontein in de voorkant, misschien ook wat andere dingen. 'Zijn vrienden hadden geleerd om hem niet te stellen, maar hem toch te proberen. 'Hoi, zou je niet moeten zoeken naar de echte kathedraal?' Maar Rood keek gewoon en zei 'haast niet een geweldige geest'
 • 2 dagen geen kathedraal 3 dagen geen kathedraal eindelijk 5 dagen begint hij te denken aan ontwerpen. Hij zit overal aan het denken en denken aan grote kathedralen en wat ze eruit zien als wat ze zijn gemaakt van wat ze gemeen hebben, maar alleen aan één ontwerp kunnen denken, zodat hij besluit om te bouwen. Zijn vrienden denken er niet erg van. De steenbouwers werken hard en de houtwerkers en mijnwerkers werken dag en nacht gedurende 2 dagen. Het kathedraalgebouw is halverwege gedaan en ziet er verschrikkelijk uit dat hij het einde van de week niet eens afloopt. En dan komt de koning. Hij loopt over en ziet het verschrikkelijk gebouwd. De steenkeuze ziet er verschrikkelijk uit en de algehele blik is verschrikkelijk.
 • "Mijn heer" zei de verhuurder rood in het gezicht en buiten adem van verlegenheid en hardlopen. "Je moet zien wat Red en de anderen hebben gedaan ... wel zij ...". "Sluit het" de koning zei geïrriteerd "ik ga mezelf kijken". De koning zei nieuwsgierig wat hij deze keer gedaan heeft, wonder ik, hij dacht onbewust van de verrassing voorop. De coach wist al, waar hij de weg wilde gaan, een poosje nam, maar en was een beetje hobbelig van het slepen van materiaal. Vervolgens ronde hij de heuvel en met de grootste verrassing af en schreeuwde en schudde Rood met dreigingen en spulde hem op toen hij wegging.
 • Hij schreeuwt en dreigt op alle verschillende manieren. "Het is niet klaar dat je 7 dagen hebt gehad om dit te doen en deze verschrikkelijke opbouing is wat je ervaart, het is klein, de boog is klein, er is geen goede afwerking, oh ik zal je, je vrienden , En je familie hangde allemaal voor het respecteren van mij en mijn familie. Je hebt nog een kans, nog een week en als het niet klaar is, is jouw straf al gezegd "
 • De koning liep weg met woede en haat, zijn vrienden keek hem aan en sloeg hem aan het herhalen. "Je hebt ons gedoemd, je gaat betalen. God zal je geen genade laten zien." Rood breekt eindelijk vrij en loopt in het bos. Vies logboek en huilt en huilt non stop. Tot de kapot man komt en hij neemt zijn kap af. Rode schreeuwt: "je kan geen oude man helpen, niemand kan me, mijn familie en vrienden gedoemd zijn."
 • 'Met dat soort houding ja, je gaat dood en als je gewoon schreeuwt en denkt dat je geen hulp nodig hebt, dan ben ik gewoon onderweg.' De man legde zijn mantel weer op en liep weg. Rood keek naar hem en wist dat zijn gezicht bekend was, maar niet van waar af. Dit stoorde hem en vroeg zich af wat de woorden die hij zei betekende, zeker, dat was hij niet zo slecht of hij was en hij bleek het verleden te zien en alles wat hij gedaan had, was zo gek en overzichtelijk dat hij was geweest, maar weet dat hij versloeg was en Hij kon niets doen om zijn leven letterlijk te redden, tenzij hij dacht en hij terug naar het dorp liep, op de hoogte van wat er met hem zou gebeuren, als hij snel ging denken aan zijn reactie.
 • Jake stond daar als ze hem echt zo erg hebben geschrokken, deed de verkeerde dingen, maar ze waren altijd vrienden sinds ... wel ... voor altijd. Hem en hen hadden allemaal gekend, gekweekt, en langer gewoond dan hij zich kon herinneren. Hij kon niet zo'n goede vriend verlaten, zelfs als hij ze gewoon had gedoemd en vermoord, hij gaf een pep met alle anderen en ze hadden allemaal sympathie voor hem en hoopte dat hij ze de tweede keer zou teruggeven.
 • En bidde dat hij en God hen zouden vergeven. Naast barmhartigheid over Red voor het uitgeven van al zijn budget. Ze waren begonnen te scheuren in de kathedraal toen Red kwam sprinten in en bijna in Jake neergestort. Toen kwam het idee hem en Rood precies dezelfde tijd om de kathedraal af te scheuren en snel te herbouwen.
 • 'Ok ik heb een idee voor de kerk en we kunnen het in een week doen.' Red claimed 'Ik heb een idee om deze af te scheuren, laten we een oprit maken en een grote rots erop rollen.' Idee is niet eens half gebakken ik heb hulp nodig "" Wauw hij zei het woord het woord van hulp "" Ja, hou je af, toch is er een man en hij beweert dat hij me kan helpen, wij bedoelen ons. "
 • "Oké, waar vinden we hem?" "In het bos" "specifiek" "Ik weet het niet." Groot, de slimste persoon hier weet niet waar hulp te vinden is, dat is absoluut geweldig. Rood en zijn vijanden dwalen in het bos om hem bij de ingang te vinden staan. Hij weet altijd waar ze te vinden zijn. Red stuurt jake en een hoop anderen om te ontdekken dat ze nodig hebben. Hij blijft en leidt de man naar hun huis.
 • Eindelijk kwamen de plannen uit en maakte hij het winkelcentrum genoeg om ze over een week te kunnen afmaken, misschien een dag om te sparen en de bouw te controleren. Hij gaf ze monsters van het juiste type houtsteen en glas. Vervolgens verspreidden ze en namen elk monster naar een metselaar houtbewerker of glasvlek. En vroeg hen voor een laatste gunst.
 • Ik weet het niet. "Geweldig de slimste persoon hier weet niet waar hulp te vinden, dat is absoluut geweldig. Rood en zijn vijanden dwalen in het bos om hem bij de ingang te vinden staan. Hij weet altijd waar ze te vinden zijn. Red stuurt jake en een hoop anderen om te ontdekken dat ze nodig hebben. Hij blijft en leidt de man naar hun huis.
 • Ze kwamen terug en begon meteen te bouwen. Ze hadden het over 4 dagen gepland en het was makkelijk met de precieze aanwijzingen die de oude man gaf. Rood had gezworen dat hij en al zijn vrienden ook deden, maar ze konden de stukken niet samenzetten om de mysterieuze man te ontdekken. De steen en de vorm waren glad en perfecte kathedraal. Red leerde aandacht te besteden en accepteert het feit dat hij hulp nodig heeft van anderen. Aangezien het andere geld aan de decoraties werd besteed, gaf de man hen wat geld en vertelde ze dat ze ook hun eigen zouden gebruiken, want de koning zal ze terugbetalen.
 • 'Oké, je kathedraal was allemaal verkeerd, de steen was verkeerd, de maat was klein en de algemene vorm moet een kruis zijn.' Zei de man ', evenals je moet leren om aandacht te geven en niet zo zeker zijn dat je gaat verliezen Op een gegeven moment ben ik blij dat ik hier wandelde en stopte door te zien en te helpen. Iemand doet dat niet altijd voor jou. ". Hij ging er een paar keer aan en raken, omdat hij niet genoeg aandacht had gekregen.
 • De man atde en sprak met hen als elke andere persoon. De aanwijzingen die hij gaf, waren makkelijk te volgen en recht naar het punt, maar hij was ver te oud om het zelf te doen, zou hij zeggen, zelfs als hij zo oud was als de koning. Ze vroegen hem niet verder en deden zoals ze allemaal vertelden.
 • De laatste dag van het gebouw kwam eindelijk en toen het laatste blok werd geplaatst en Red klom naar de kant van de grote kathedraal, keek hij op zijn geweldige creatie en het decoratieve glas en alles wat hij nu moest doen was rust en wacht op de koning om Kom langs en kijk naar de geweldige kathedraal die hij en zijn vrienden hadden gebouwd. De laatste touch was geweldig en maakte het hele ding verpakt en opgeruimd. Nu kan hij gewoon ontspannen. Zijn pijnlijke vingers zweren terwijl hij met zijn voeten zat.
 • Hij voelde dat hij de man moest bedanken, maar wist het niet zonder zijn naam. De koning kwam eindelijk voorbij en zijn gezicht werd scharlaken en hij keek verbaasd dat Red een gewone dorpsman en serf dit in slechts 3 dagen kon trekken, zijn dochter was met hem mee gekomen en keek niet zo verbaasd dat ze het tot nu toe niet had gezien. De koning was verkeerd en dankte Rood door meer goud en een hele land voor hem te geven.
 • Het huwelijk van de prinses was buitengewoon en met alle decoraties binnen Red had de allen rustig voor een laatste laatste truc bij zonsondergang. Toen kwam het zonneschijn door het raam prachtig en het tapijt met behulp van glas (spiegels) uitgelegd, lijkt op een gloeiende stoep van prachtige glitter en glinstering. Onbeschadigd met zijn nieuwe blik bleek alles wat er kwam en bleef zien om het te zien. Rood zag de man bovenop de heuvel net bij zijn grotere huis. En ten slotte herinnerde hij zijn naam. 'Dankjewel, dankjewel Herobrine.' Voor de rest van zijn leven maakte hij veel boeken over kathedralen en de strijd om door te gaan, hun vorm en de patronen die erin betrokken waren.
More Storyboards By nl-examples
Explore Our Articles and Examples

Try Our Other Websites!

Photos for Class – Search for School-Safe, Creative Commons Photos (It Even Cites for You!)
Quick Rubric – Easily Make and Share Great-Looking Rubrics
abcBABYart – Create Custom Nursery Art