Onderzoek naar Modern Day regering Springschoenen voor 1984

Onderzoek naar Modern Day regering Springschoenen voor 1984
  Copy


More Options: Make a Folding Card
Storyboard Description

NSA Scandal - Moderne regering Springschoenen vergelijken voor 1984

Storyboard Text

  • De NSA SCHANDAAL 2013-2015
  • Edward Snowden, een regering aannemer ingehuurd om te werken voor de National Security Agency, komt over verontrustend documenten, die hij steelt.
  • Op 6 juni 2013, zowel The Washington Post en The Guardian publiceert informatie over een NSA programma genaamd "PRISM", die directe toegang tot de servers van de grote internetbedrijven geleverd om iets te verzamelen, van e-mails naar foto's. Het tumult is voelbaar.
  • Snowden contact maakt met twee journalisten, een van The Guardian in het Verenigd Koninkrijk, en een van de Washington Post. Na vele clandestiene vergaderingen, op 5 juni 2013, The Guardian publiceert het geheim gerechtelijk bevel dat spioneren onthult op alle Verizon oproepen, zelfs van onschuldige Amerikaanse burgers.
  • Op 30 juni 2013, The Guardian blijkt dat niet alleen de NSA is bespioneren gewone Amerikanen, maar ze zijn bespioneren buitenlandse ambassades en buitenlandse overheid communicatie ook.
  • Voer Pin-code in
  • Op 19 februari 2015, De Intercept meldt dat Groot-Brittannië het programma van GCHQ en de NSA samengespannen om de encryptiesleutels gevonden in miljoenen SIM-kaarten in mobiele telefoons te stelen.
  • Congres passeert de Verenigde Staten Freedom Act op 2 juni 2015, in een poging om bulk het verzamelen van gegevens van de oproep Registratie door de NSA te beëindigen. Het is de eerste keer in meer dan 30 jaar dat het Congres keurt een wetsvoorstel brengen "beperkingen en toezicht" op de NSA surveillance krachten.
  • Snowden is momenteel asiel in Rusland, ironisch genoeg een natie met een record een verschrikkelijke mensenrechten 'en zeer weinig vrijheid van de pers. Hij wordt door velen beschouwd als een held te zijn, en door velen gezien als een verrader te zijn. Hoe dan ook, hebben zijn daden zwaar getroffen clandestiene operaties van de overheid, en dwong de overheid transparanter te zijn.
More Storyboards By nl-examples
Explore Our Articles and Examples

Try Our Other Websites!

Photos for Class – Search for School-Safe, Creative Commons Photos (It Even Cites for You!)
Quick Rubric – Easily Make and Share Great-Looking Rubrics
abcBABYart – Create Custom Nursery Art