Perspectieven van de Slavenhandel

Perspectieven van de Slavenhandel
  Copy


More Options: Make a Folding Card
Storyboard Description

Slavenhandel Perspectives

Storyboard Text

  • "Mijn moeder en ik waren gescheiden toen ik nog maar een baby-voordat ik het wist haar als mijn moeder. Het is een veel voorkomende gewoonte, in het deel van Maryland waar ik liep weg, om kinderen uit hun moeders deel aan een zeer jonge leeftijd . Vaak voordat het kind zijn twaalfde maand heeft bereikt, zijn moeder is afkomstig uit het, en huurde op sommige boerderij een aanzienlijke afstand uit, en het kind onder de hoede van een oude vrouw geplaatst, te oud voor veldwerk. "
  • Aa Bb Cc Dd Ee Ff Gg Hh Ii Jj Kk Ll
  • "Meester, was echter niet een humane slavenhouder. Het vereist buitengewone barbaarsheid van de kant van een opzichter om hem te beïnvloeden. Hij was een wrede man, gehard door een lange levensduur van de slavenhouders. Hij zou soms lijken te veel plezier in zweepslagen te nemen een slaaf. ik heb vaak gewekt bij het aanbreken van de dag door de meest hartverscheurende kreten van een eigen tante van mij. "
  • "Al snel nadat ik ging om te leven met de heer en mevrouw Auld, ze erg vriendelijk begonnen om me te leren van de A, B, C. Nadat ik dit had geleerd, ze hielpen me in het leren om woorden van drie of vier letters te spellen. Juist op dit punt van mijn vooruitgang, Mr. Auld erachter wat er gaande was, en in een keer verbood mevrouw Auld om me verder te instrueren, vertelde haar, onder andere, dat het onwettig was, evenals onveilig, een leren slaaf om te lezen. "
  • Douglass, Frederick. Verhaal van het Leven van Frederick Douglass, een Amerikaanse Slaaf. Cambridge, MA: Belknap, 1960. Print.
  • "Met vriendelijke groet en ernstig in de hoop dat dit kleine boek iets kunnen doen in de richting van licht te werpen op de Amerikaanse slave-systeem, en haastte zich de blijde dag van bevrijding voor de miljoenen van mijn broeders in obligaties - getrouw te vertrouwen op de kracht van de waarheid, liefde en rechtvaardigheid, voor succes in mijn bescheiden inspanningen en plechtig mijzelf opnieuw verpanden aan de heilige zaak, onderschrijf ik mezelf. "
More Storyboards By nl-examples
Explore Our Articles and Examples

Try Our Other Websites!

Photos for Class – Search for School-Safe, Creative Commons Photos (It Even Cites for You!)
Quick Rubric – Easily Make and Share Great-Looking Rubrics
abcBABYart – Create Custom Nursery Art