PEST Narrative

PEST Narrative
  Copy


More Options: Make a Folding Card
Storyboard Description

PEST analyse bijvoorbeeld - environmental scanning

Storyboard Text

  • Onlangs heeft Sophie nagedacht over de verkoop van haar ambachten online. Ze vindt het als een hobby, maar wil weten hoe haalbaar het zou zijn voor het aanvullen van haar inkomen.
  • Ze maakt zich zorgen zal het echter niet succesvol zijn. Ze weet dat andere mensen die tijd en geld hebben gegoten in hun online activiteiten, zonder ooit een winst te draaien.
  • Sophie besluit om wat milieu-scan om te beslissen of het een goed moment om een ​​online winkel te beginnen doen. Ze gebruikt Storyboard That haar onderzoek te organiseren, de mogelijkheden te analyseren, en haar business plan op de hoogte.
  • <span class="notranslate"><span class="notranslate">Storyboard That 's</span></span> presentatiemogelijkheden helpen haar te bespreken haar idee aan collega-hobbyisten, en zelfs zorgen voor een klein bedrijf lening.
  • Omdat ze deed haar onderzoek en voorbereid, Sophie is voorzichtig in de overgang haar hobby in een baan. Ze heeft realistische verwachtingen, en is voorbereid op de toekomst. Ze is de trotse exploitant van een succesvolle kleine bedrijven!
More Storyboards By nl-examples
Explore Our Articles and Examples

Try Our Other Websites!

Photos for Class – Search for School-Safe, Creative Commons Photos (It Even Cites for You!)
Quick Rubric – Easily Make and Share Great-Looking Rubrics
abcBABYart – Create Custom Nursery Art