Plot Diagram Voor A Tale of Two Cities

Plot Diagram Voor A Tale of Two Cities
  Copy


More Options: Make a Folding Card
Storyboard Description

This storyboard does not have a description.

Storyboard Text

 • EXPOSURE
 • CONFLICT
 • RISING ACTIE
 • In 1775, de heer Lorry, een Londense bankier, ontmoet een vrouw genaamd Lucie Manette om haar naar haar vader, een Franse arts, die is vrijgelaten uit de gevangenis na 18 jaar te zien. De roman gaat vooruit tot 1780, waar een man genaamd Charles Darnay wordt berecht voor verraad. Lucie en de vrachtwagen zijn beide getuigen à charge, maar als advocaat Mr. Stryver wijst op de sterke gelijkenis tussen zijn assistent Sydney Carton en Darnay, de jury vrijgesproken Darnay op redelijke twijfel.
 • CLIMAX
 • Darnay en Lucie snel verliefd, en hij endears zich aan Dr. Manette. Darnay, echter, is niet wie hij zegt dat hij is: hij is eigenlijk een Franse edelman, de zoon van de markies St. Evremonde, maar hij heeft zijn familienaam afgezworen. Terwijl Darnay is het bouwen van een gezin en huis in Engeland met Lucie, de Franse boeren blijven opstand. In het bijzonder, Saint Antoine wijnwinkel eigenaren Ernest en Madame Defarge zijn leiders in de opstand.
 • VALLEN ACTIE
 • Op 14 juli 1789, de revolutionairen bestormen de Bastille fort. Defarge gaat naar de cel waar Dr. Manette waren gehouden en zoekt naar iets. Kort na, de Markies 'chateau afbrandt en de boeren te arresteren Monsieur Gabelle, de tollenaar en conciërge. Hij schrijft aan Darnay om hulp te vragen. Darnay besluit terug te keren naar Frankrijk in het geheim, zodat er geen zorgen te maken Lucie.
 • RESOLUTIE
 • Darnay wordt in Frankrijk gearresteerd en gevangen gezet in La Force. De revolutionairen erachter dat hij eigenlijk de markies St. Evremonde. Lucie en Dr. Manette komen en bezoek de heer vrachtwagen op de locatie van het Tellson's. Dr. Manette is een martelaar voor de zaak als gevolg van zijn tijd in de Bastille. Hij gebruikt deze om te proberen om Charles uit de gevangenis te krijgen, maar hij blijft er nog een jaar en drie maanden. Hij wordt vrijgesproken van zijn kosten, maar wordt binnenkort opnieuw gearresteerd voordat hij terug kan gaan naar Engeland.
 • Miss Pross en Jerry Cruncher tegenkomen Miss Pross broer Salomon, die nu gaat door John Barsad. Sydney Carton verschijnt en chanteert Barsad in het helpen van hem te krijgen om Charles te zien in de gevangenis. Hij weet dat Roger Cly nog in leven is en dat Barsad spioneert voor zowel de revolutionairen en de Engels overheid. Bij de volgende proef, is Charles ter dood veroordeeld omdat zijn vader en oom verkracht Madame Defarge's zus en haar broer-in-law en broer gedood.
 • Dr. Manette werd gevraagd om te helpen redden Madame Defarge's zus en hoort het verhaal, zo schrijft hij een brief over de markies 'misdaden aan de Minister van Staat. Hij is na gevangen gezet. Madame Defarge probeert Lucie en haar dochter te doden, maar wordt neergeschoten door Miss Pross. Ondertussen, vlak voor executie van Charles ', Carton drugs hem en schakelaars plaatsen met Charles, het opofferen van zijn eigen leven in plaats daarvan, uiteindelijk het vinden van een gevoel van doel in zijn leven.
More Storyboards By nl-examples
Explore Our Articles and Examples

Try Our Other Websites!

Photos for Class – Search for School-Safe, Creative Commons Photos (It Even Cites for You!)
Quick Rubric – Easily Make and Share Great-Looking Rubrics
abcBABYart – Create Custom Nursery Art