Plot Diagram Voor de Duivel in een Blauwe Jurk

Plot Diagram Voor de Duivel in een Blauwe Jurk
  Copy


More Options: Make a Folding Card
Storyboard Description

This storyboard does not have a description.

Storyboard Text

 • EXPOSURE
 • CONFLICT
 • RISING ACTIE
 • Gemakkelijk Rawlins is op zoek naar snel geld, en wordt benaderd door een blanke man genaamd DeWitt Albright, die hem inhuurt om een ​​blanke vrouw met de naam Daphne Monet vinden. Gemakkelijk aanvaardt de baan omdat hij net uit haar baan bij Champion Aircraft vastgelegd. Daphne graag rondhangen in jazzclubs, zo gemakkelijk gaat op zoek naar haar daar. Easy's vriend Joppy beveelt Albright, maar makkelijk hem niet bevalt.
 • CLIMAX
 • Gemakkelijk niet vertrouwt Albright helemaal. Hij vindt dat hij hem doet denken aan een oude, moordzuchtige vriend genaamd Mouse, die angst brengt in de geest Easy's elke keer dat hij kansloos was. Mouse is een koude-blodded moordenaar, en gemakkelijk verhuisde naar Los Angeles om weg te komen van hem na de muis zijn stiefvader vermoord. Mouse stuurt Gemakkelijk een brief die hij denkt over het bezoeken.
 • VALLEN ACTIE
 • Gemakkelijk loopt in zijn mede-werker Dupree en zijn vriendin Coretta, Coretta verleidt gemakkelijk en onthult de naam van Daphne's vriendje, Frank Green, een gevaarlijke gangster. Coretta wordt vermoord, en een griezelig politicus genaamd Matthew Teran mild bedreigt Gemakkelijk. Daphne noemt Gemakkelijk later die avond. Gemakkelijk drivers haar aan haar vriend Richard's huis, waar vinden ze hem dood. Daphne opstijgt. Gemakkelijk noemt Mouse's ex-vrouw en vertelt haar met hem in contact te komen.
 • RESOLUTIE
 • Gemakkelijk ontdekt dat Mr. Carter, president van Lion Investments, ingehuurd Albright Daphne, die zijn vriendin was te vinden. Hij leert ook dat ze heb $ 30.000. Hij biedt Makkelijk $ 1000 om haar te vinden, en gemakkelijk geeft om Frank Green te vinden. Frank hinderlagen Makkelijk, maar Mouse redt hem. Gemakkelijk werft Mouse in proberen te Daphne, te vinden en in het vinden van Richard's moordenaar.
 • De politie trekt Gemakkelijk weer en hem vingerafdrukken, en ze zeggen dat Matthew Teran is neergeschoten. Gemakkelijk krijgt een telefoontje van Daphne komen haar ontmoet in een hotel. Hij neemt haar mee naar zijn vriend Primo's, waar ze verleidt Gemakkelijk. Ze vertelt hem dan dat ze was dating Richard voordat ze erachter kwam dat hij behandeld in kinderhandel. Mr. Carter wilde niet Teran te lopen voor burgemeester nadat hij erachter kwam Teran was een pedofiel.
 • Gemakkelijk denkt dat hij verliefd op Daphne. Hij hoort dat zijn vriend Joppy waarschijnlijk gedood Howard Green en Coretta. Joppy en Albright opdagen op Primo's en klop eenvoudig uit. Gemakkelijk volgt hen naar het huis van Albright, waar hij en Muis Joppy en Albright doden. Gemakkelijk ontdekt dat Daphne is Frank's halfzus en slechts half-wit. Hij laat Daphne gaan na de splitsing van het geld en krijgt Carter om zijn naam te zuiveren. Een paar maanden later, werkt hij als een prive-detective, en gelukkig gevoel.
More Storyboards By nl-examples
Explore Our Articles and Examples

Try Our Other Websites!

Photos for Class – Search for School-Safe, Creative Commons Photos (It Even Cites for You!)
Quick Rubric – Easily Make and Share Great-Looking Rubrics
abcBABYart – Create Custom Nursery Art