Plot Diagram Voor de Inhoud van de Zakken van de Dead Man's

Plot Diagram Voor de Inhoud van de Zakken van de Dead Man's
  Copy


More Options: Make a Folding Card
Storyboard Description

Plot Diagram Voor de Inhoud van de Zakken van de Dead Man's

Storyboard Text

 • EXPOSURE
 • CONFLICT
 • RISING ACTIE
 • Tom Benecke is thuis verblijft in zijn high-rise appartement in New York City, terwijl zijn vrouw, Clare, gaat uit naar de film zonder hem. Tom is het kiezen om thuis te blijven en te werken aan een zeer belangrijk project voor zijn werk. Het is heet in het appartement, dus hij opent een venster.
 • CLIMAX
 • Zoals Clare gaat de deur uit, een luchtstroom vanuit de hal pikt de papieren op het bureau van Tom's, kloppen een geel papier met de waarde van het onderzoek weken 'gekrabbeld op het uit het raam. Dit onderzoek en het idee kon uiteindelijk brengen grote dingen voor Tom in zijn bedrijf en in de supermarkt business. Het papier is op de richel, en Tom moet beslissen om al dan niet uit te gaan op de richel te halen.
 • VALLEN ACTIE
 • Tom beoordeelt de situatie: het papier tegen een muur te projecteren vanaf de volgende appartement, gevangen in de hoek tussen de twee muren, ongeveer vijf meters afstand. De richel is over de breedte van zijn schoen, en elke vijfde bakstenen van de muur streepjes voor een goede vinger aangrijpend. Hij besluit het is een gemakkelijke taak en waagt.
 • RESOLUTIE
 • Tom glijdt gemakkelijk langs de muur, 11 verdiepingen boven Lexington Avenue, tot hij de hoek bereikt. Hij aan weerskanten van de richels van de twee muren, en schraapt zijn hoofd tegen de muur als hij bukt omlaag te halen het papier. Echter, zoals hij bukt zich en pakt het papier, ziet hij de straat onder tussen zijn voeten en plotseling wordt in beslag genomen door paniek. Hij schokt opwaartse plotseling en verliest bijna zijn evenwicht. Hij wordt dan verlamd door zijn angst, en niet in staat om te bewegen.
 • Langzaam, door de paniek, Tom is in staat om zijn geest te sluiten tegen de gruwelijke foto's die hij ziet in zijn geest te verliezen zijn evenwicht en vallen. Hij schuifelt moeizaam langs de richel, glijden zijn lichaam langs de muur. Hij struikelt, begint te dalen, en grijpt op het raam, die sluit op hem. Hij probeert de aandacht van de appartementen aan de overkant te komen, maar niemand ziet hem. Hij slaagt uiteindelijk om punch door het glas en trekt zich terug naar binnen.
 • Eenmaal binnen, Tom neemt meteen het geel papier uit zijn zak en weegt hem met een potlood. Hij gaat naar de kast, pakt zijn jas en hoed, en gaat onmiddellijk naar de deur, vermoedelijk om te gaan ontmoeten Clare. Toen hij de deur sluit, kijkt hij de huidige halen het papier van onder het potlood en klop het uit van de open raamkozijn ... opnieuw. Tom barst in lachen uit en sluit de deur achter zich.
More Storyboards By nl-examples
Explore Our Articles and Examples

Try Our Other Websites!

Photos for Class – Search for School-Safe, Creative Commons Photos (It Even Cites for You!)
Quick Rubric – Easily Make and Share Great-Looking Rubrics
abcBABYart – Create Custom Nursery Art