Plot Diagram Voor The Black Cat

Plot Diagram Voor The Black Cat
  Copy


More Options: Make a Folding Card
Storyboard Description

The Black Cat Samenvatting - The Black Cat Plot Diagram

Storyboard Text

 • EXPOSURE
 • CONFLICT
 • RISING ACTIE
 • De verteller vertelt zijn verhaal als een veroordeelde man, knipperende terug naar het begin. Hij was een bijzondere jongen, vooral dol op dieren. Hij trouwde jong en zijn vrouw zorgde ervoor dat ze hadden veel dieren, vooral een bijzonder grote zwarte kat met de naam Pluto. De verteller bekent dat hij een alcoholist, en dit maakte hem gewelddadig tegen everyone-- zijn vrouw, en zijn huisdieren, maar hij was in staat om zich van het misbruiken van Pluto te houden.
 • CLIMAX
 • Op een nacht, in een dronken bui, de verteller denkt dat Pluto is het vermijden van hem, dus hij grijpt hem en snijdt een van zijn ogen. Hij schaamt zich in het heden van zijn daad, maar toen, zijn schaamte duurde slechts een korte tijd. Pluto, natuurlijk, vermeden de verteller en de verteller begon geïrriteerd door deze te zijn.
 • VALLEN ACTIE
 • De verteller wordt zo boos op het vermijden Pluto's dat op een dag, dat hij besluit hem op te hangen aan een boom. Later die avond, hele huis van de verteller afbrandt. De volgende dag, de verteller bezoekt de ruïnes van het huis en vindt aan de ene opstaande wand een beeld van een kat met een touw om zijn nek. De verteller legt het weg, maar is toch geschud. Hij begint te zoeken naar een nieuwe kat, en vindt een grote zwarte één met een witte vlek op zijn borst in een van de tavernes hij bezoekt.
 • RESOLUTIE
 • De kat volgt de verteller naar huis. De kat houdt van de verteller, en vanwege zijn schuld uit het verleden akten, begint de verteller om de kat te verafschuwen. De kat ontbreekt ook in de gaten, net als Pluto. Hoe meer de verteller vermijdt de kat, hoe meer hij volgt hem. De vlek op zijn borst begint aan een galg, angstaanjagende de verteller lijken. Op een dag, op weg naar de kelder, de kat reizen de verteller op de trap en hij werpt een bijl om hem te doden; hij wordt tegengehouden door zijn vrouw, en in een woede, doodt hij haar met de bijl.
 • De verteller muren zijn vrouw binnen de wand van de kelder. De kat lijkt te zijn gevlucht, en de verteller slaapt rustig voor de eerste keer in een lange tijd. Drie of vier dagen voorbij, en de politie eindelijk om het pand te doorzoeken. De verteller is echter unbothered omdat hij weet dat ze nooit zijn vrouw te vinden.
 • Omdat de politie op het punt om de kelder en het terrein voor een goede te verlaten, de verteller neemt zijn stok en raps op de kelder muur om op te scheppen over de bouw van het huis. Op dat moment, een gejammer en schreeuwen komt van achter het gips. De politie opent de muur en vind de vrouw van de verteller, samen met de zwarte en witte kat, die de verteller had per ongeluk ommuurd met haar lichaam.
More Storyboards By nl-examples
Explore Our Articles and Examples

Try Our Other Websites!

Photos for Class – Search for School-Safe, Creative Commons Photos (It Even Cites for You!)
Quick Rubric – Easily Make and Share Great-Looking Rubrics
abcBABYart – Create Custom Nursery Art