Plot Diagram Voor The Grapes of Wrath

Plot Diagram Voor The Grapes of Wrath
  Copy


More Options: Make a Folding Card
Storyboard Description

The Grapes of Wrath summiere plot diagram

Storyboard Text

 • Het is niet hetzelfde. Looka dat huis. Somepin's gebeurd. Ze is niet niemand daar.
 • EXPOSURE
 • CONFLICT
 • RISING ACTIE
 • Tommy Joad is paroled uit de gevangenis vroeg voor goed gedrag. Hij werd er gestuurd na het doden Herb Turnbull in een barfight. Hij komt terug naar zijn familie boerderij te vinden het verlaten; Zijn familie is al verhuisd naar zijn oom John's nadat de bank het land nam. Hij loopt in een voormalig dominee, Jim Casy, en zijn buurman Muley Graves. Hij besluit om naar Uncle John's de volgende ochtend.
 • CLIMAX
 • Omdat Tommy is uit voorwaardelijk vrij, hij technisch gezien kan niet de staat te verlaten. Echter, zijn familie van plan om te verhuizen naar de San Joaquin Valley van Californië, waar een regering programma belooft een mooie toekomst voor ontheemde boeren. De hele familie en Casy hebben in een kleine jalopy Hudson Super-Six truck te passen met het oog op de 2.000 mijl te reizen in het hele land.
 • VALLEN ACTIE
 • De Joads verrekend op Highway 66, waar veel anderen uit de Great Plains gebieden migreren west. Grandpa Joad heeft een slag in de nacht dat ze vertrekken, en sterft. Zoals de Joads rijden, beginnen ze te geruchten dat er niet voldoende banen in Californië te horen, na alles. Als ze blijven, Noah beslist om de groep te verlaten, Sairy Wilson is te ziek om verder te gaan reizen met de Joads en Granma sterft.
 • RESOLUTIE
 • Aan het Hooverville migrant kamp, ​​de Joads vinden corrupte politieagenten en vijandige locals. Casy neemt de schuld voor het slaan van een afgevaardigde die uit de hand was, en is afgevoerd naar de gevangenis. De Joads verhuizen naar Weedpatch, dat wordt gerund door de migranten zelf. Ze worden aangeboden een baan plukken perziken en ontdek het is omdat de gewone arbeiders in staking. Casy is belast. Hij is geraakt en gedood door een politieagent, en Tommy ontploft, het doden van de officier.
 • De Joads verplaatsen naar een katoenplukkende veld waarin Tommy verbergt totdat zijn verwondingen zijn genezen van de strijd. De Joads delen een wagon met de Wainwrights, en Al Joad en Agnes Wainwright verliefd. Na nog een teleurstellende vacature, Roos van Saron gaat in arbeid en geeft geboorte aan een doodgeboren baby. Tom besluit om het werk Casy's voort te zetten door een verblijf achter de migrerende werknemers te helpen. De wagon wordt ingehaald door overstromingen, zodat de Joads ontvluchten.
 • De Joads komen tot een boerderij waar ze een schuur voor onderdak te vinden. Roos van Sharon is nog steeds erg ziek. Binnen in de schuur, vinden ze een jonge jongen en een man, zijn vader, die is uitgehongerd uit ziek en is niet in staat om meer te eten vast voedsel zonder ziek. Roos van Sharon geeft de stervende man haar borst, die melk heeft uit haar recente geboorte, en dekt hem met een deken. Ze is vreemd in vrede.
More Storyboards By nl-examples
Explore Our Articles and Examples

Try Our Other Websites!

Photos for Class – Search for School-Safe, Creative Commons Photos (It Even Cites for You!)
Quick Rubric – Easily Make and Share Great-Looking Rubrics
abcBABYart – Create Custom Nursery Art