Point of View Voorbeeld

Point of View Voorbeeld
  Copy


More Options: Make a Folding Card
Storyboard Description

Point of View Voorbeeld

Storyboard Text

  • EERSTE PERSOON
  • Ik merkte dat ik in de menigte met een gevoel van voorteken wassen over mij. Terwijl de straten wemelde met mensen die helemaal niet bewust van het naderende gevaar leek, wist ik dat er iets me zat te kijken. Hij volgde me. De haren op de achterkant van mijn nek stond op en ik bevroor. Mijn hart bonsde toen ik stond op de stoep en keek de menigte. Ik kon het niet zien, maar ik wist dat het er was. En deze keer, wist ik dat er was geen ontkomen aan.
  • DERDE Alwetende
  • Todd liep in de drukke stoep en begon snel te lopen. Hij keek zenuwachtig rond, zijn ogen heen en weer schuiven. Zijn ademhaling groeide oppervlakkig en snel, en ten slotte, bleef hij staan ​​en keek om zich heen. Hij wist dat het wezen hem volgde, maar hij kon niet goed zien. De wand tussen de afmetingen was dun, maar dun genoeg om Todd te doorzien aan de andere kant. Hij wist dat er was geen ontkomen aan, dat wel. Deze keer zou het wezen hem te vinden en te doorbreken.
  • DERDE LIMITED
  • Heather keek naar de man hoek zich een weg door de menigte, op zoek op deze manier en op die manier nerveus. Hij leek te zijn zweten, maar er was een duidelijke kou in de nacht lucht. Tot slot, hij stopte en keek om zich heen zenuwachtig. Ze voelde een plotselinge chill haar rug: hij leek te voelen gevaar, maar ze wist niet wat hem achterna zat.
More Storyboards By nl-examples
Explore Our Articles and Examples

Try Our Other Websites!

Photos for Class – Search for School-Safe, Creative Commons Photos (It Even Cites for You!)
Quick Rubric – Easily Make and Share Great-Looking Rubrics
abcBABYart – Create Custom Nursery Art