Symbolen, Thema's en Motieven in De Vijf Ontmoetingen in de Hemel

Symbolen, Thema's en Motieven in De Vijf Ontmoetingen in de Hemel
  Copy


More Options: Make a Folding Card
Storyboard Description

De Vijf Ontmoetingen in de Hemel Thema Symbolen Motieven

Storyboard Text

  • RUBY PIER
  • VOORBEELD
  • HET DINER
  • Eddie heeft een haat-liefde verhouding met Ruby Pier. Het is een plek waar hij heeft veel goede herinneringen, maar ook een plaats waar hij voelt dat hij heeft vastgezeten voor zijn hele leven. Voor de Blue Man, Ruby Pier is de enige plek waar hij ooit gevoeld aanvaard. Voor Ruby, de Pier is de vernietiging van haar geliefde Emile. Het is waar al hun verhalen elkaar kruisen en waar Eddie maakt een offer voor zijn vader, en daarna voor Amy of Annie.
  • Ruby's Diner in de hemel staat voor de tijd voordat Ruby Pier bestond, toen zij en Emile hun hele leven gehad en een wereld van belofte strekte voor hen. Het is ook de plaats waar Eddie leert om zijn vader te vergeven. Hij vertelt zijn vader dat hij hem vergeeft voor het afdrukken liet hij op zijn kindertijd glas, en dit laat Eddie eindelijk loslaten van zijn woede en om verder te gaan.
  • Bruiloften
  • De Rots en Wasritueel
  • De verschillende bruiloften Marguerite heeft in haar eigen Heaven vertegenwoordigen de kracht van de liefde. Op de bruiloft dagen, iedereen is gevuld met geluk, en hun toekomst is gevuld met een belofte. Marguerite houdt ook hun eigen huwelijksreceptie speciaal voor zijn komst, want voor haar is het begin van hun liefde die nooit zal sterven vertegenwoordigt.
  • De rots en wassen ritueel dat Eddie doet voor Tala stelt hem in staat om zichzelf te vergeven voor zijn fout al die jaren geleden; het reinigt iets in hem, en zijn verwarde emoties uiteindelijk uitputten zelf. Terwijl hij reinigt weg Tala's verbrand, verminkt huid, reinigt hij weg zijn verbrand, verminkt emoties die hem te houden geketend aan zijn leven. Hij ontdekt de betekenis van zijn leven, en de manier waarop hij maakte zijn fout bij de hut: hij hield de kinderen veilig.
More Storyboards By nl-examples
Explore Our Articles and Examples

Try Our Other Websites!

Photos for Class – Search for School-Safe, Creative Commons Photos (It Even Cites for You!)
Quick Rubric – Easily Make and Share Great-Looking Rubrics
abcBABYart – Create Custom Nursery Art