The Sunflower Plot Diagram

The Sunflower Plot Diagram
  Copy


More Options: Make a Folding Card
Storyboard Description

This storyboard does not have a description.

Storyboard Text

  • EXPOSURE
  • CLIMAX
  • RESOLUTIE
  • Simon en zijn vrienden, Arthur en Josek, zijn gevangenen in een nazi-concentratiekamp. Ze ruimen medisch afval op een omgebouwde leger ziekenhuis voor gewonde Duitse soldaten. Op een dag op weg naar zijn werk, Simon wordt tegengehouden door een verpleegkundige en meegenomen naar het bed van een stervende 21-jarige nazi-soldaat.
  • Verward waarom hij er is, Simon vraagt ​​Karl wat hij wil met een Jood. Karl gaat hem een ​​verhaal te vertellen over de wreedheden die hij beging tijdens zijn tijd dienen als een SS-soldaat. Hij vertelt het verhaal van hoe hij zette een gebouw op brand met meer dan 200 Joodse families binnen en schoot toen ze als ze probeerden te springen uit de ramen om de vlammen te ontsnappen.
  • Nadat Simon te vertellen wat hij had gedaan, Karl gaat om vergeving te vragen Simon's. Karl was van mening dat de enige manier om in vrede te sterven was om zijn bewustzijn te wissen en vraag vergiffenis van een Joodse persoon. Echter, Simon verlaat de kamer zonder hem te antwoorden. Die nacht, Simon bespreekt de morele kwestie met vrienden in zijn kazerne. De volgende dag, wanneer hij terugkeert, Karl is dood.
More Storyboards By nl-examples
Explore Our Articles and Examples

Try Our Other Websites!

Photos for Class – Search for School-Safe, Creative Commons Photos (It Even Cites for You!)
Quick Rubric – Easily Make and Share Great-Looking Rubrics
abcBABYart – Create Custom Nursery Art