Their Eyes Were Watching God Literary Conflict

Their Eyes Were Watching God Literary Conflict

Storyboard Description

Their Eyes Were Watching God Literary Conflict

Storyboard Text

  • KARAKTER vs KARAKTER
  • KARAKTER vs SELF
  • KARAKTER vs SAMENLEVING
  • Janie voelt zich steeds meer verergerd en gestoord door constant opmerkingen Jody's over haar leeftijd en haar lichaam. Ze weet dat hij het gevoel zelfbewust over zijn eigen veroudering lichaam en projecteert het op haar, maar toen hij haar kritieken in de voorkant van de mannen in de winkel, vuurt ze terug naar hem, het beledigen van zijn mannelijkheid en het vergelijken van zijn lichaam aan een vrouw in de menopauze. Hij slaat haar uit vernedering en zijn verloren gevoel van trots.
  • Kort na Janie is getrouwd met Logan Killicks, blijft ze te wachten om gelukkig te zijn. Ze is al vertelde haar hele leven dat wanneer mensen trouwen, in de liefde ze vallen, zodat ze trouwt Logan en wacht voor de liefde te beginnen. Na een jaar, Janie realiseert zich dat ze getrouwd doet liefde niet maken, en haar dromen van liefde en huwelijk sterven. Ze wordt rusteloos en aanstaande naar iets meer.
  • Janie keert terug naar Eatonville en vindt dat de andere vrouwen van de stad zijn roddelen over haar. Ze zijn jaloers op haar schoonheid, en speculeren dat ze doet alsof ze beter is dan ze zijn. Ze herinneren zich hoe ze Eatonville verliet met alle Joe Starks 'geld, en ze vragen zich af waar de Tea Cake is, een man die veel jonger dan Janie. Hun jaloezie wolken hun vermogen om haar te accepteren, zodat ze verbannen haar. Pheoby is de enige persoon die opkomt voor Janie.
Over 20 Million Storyboards Created
Storyboard That Family