Their Eyes Were Watching God's, Symbolen en Motieven

Their Eyes Were Watching God's, Symbolen en Motieven

Storyboard Description

Their Eyes Were Watching God's, Symbolen en Motieven

Storyboard Text

 • Janie's HAIR
 • VOORBEELD
 • The Pear Tree en de Lente
 • Jody vindt het een bedreiging te zijn, nadat hij ziet Walter raken zonder medeweten van Janie's, en eist dat ze bind het in het kader van een head-lap. Voor de mannen, Janie's haar is een seksuele verleiding; voor de vrouwen, het geeft aanleiding tot jaloezie en woede vanwege het effect haar haren heeft op hun mannen, en omdat ze zich niet kan groeien zulke mooie haren. Op een bepaalde manier, het is ook het geven van Janie een ervaren hogere macht dan anderen, want het is een gevolg van haar witte afkomst.
 • Onder een bloeiende perenboom, een tiener Janie begint voor te stellen dat dit is wat het huwelijk is-een echte unie en partnerschap, iets dat van nature bij elkaar stroomt. Zijzelf beschouwt haar leven "als een grote boom in het blad met de dingen lijden, dingen genoten, ding gedaan en ongedaan gemaakt." Dit motief blijft de hele roman, en ze zoekt naar die perenboom moment in haar huwelijken met Logan en Joe. Ze vindt het tenslotte met Tea Cake.
 • THE TOWN MULE
 • DE Eatonville STORE
 • oude muilezel Matt Bonner's wordt iets van een legende aan de Eatonville bewoners. De muilezel is half-uitgehongerd, oud, en wreed behandeld door Matt, dus loopt hij vaak weg en duikt op in verschillende delen van de stad. Janie zintuigen een verwantschap met de ezel die wreed behandeld en tot slaaf gemaakt door Matt. Janie mompelt onder haar adem over het onrecht van het, en Jody hoort haar. Hij koopt de muilezel van Matt voor $ 5, zegt hij: "om het te laten rusten." De muilezel leeft de rest van zijn dagen als een soort beroemdheid tot hij sterft.
 • DE ORKAAN
 • Toen Jody arriveert in Eatonville, verwacht hij een bloeiende gemeenschap te vinden; in plaats daarvan, vindt hij een paar mensen met geen richting of het station. Jody weet meteen is er veel te doen: de eerste is om een ​​stad te winkel te bouwen. Janie vindt het moeilijk om in te werken, en ze is niet toegestaan ​​om deel te nemen in een van de gesprekken die gebeuren op de veranda van de winkel. Ze vindt de winkel te isoleren en een last; echter wordt een sociaal hart voor veel van de stad.
 • De orkaan letterlijk verwoest de Okeechobee gebied, upending het comfortabele leven dat Janie and Tea Cake voor zichzelf onder de Bahamaanse migrerende werknemers hebben opgebouwd. Figuurlijk, is verwoest Janie and Tea Cake, zoals Tea Cake contracten rabiës proberen om Janie te redden, en Janie moet Tea Cake doden, omdat de ziekte zijn geest vernietigt. Het geluk en de veiligheid die Janie vindt met Tea Cake is weg van haar scheurde met zijn dood, en ze moet een nieuwe betekenis van haar ervaringen te vinden.
Over 20 Million Storyboards Created
Storyboard That Family