Thema's, Motieven en Symbolen in The Grapes of Wrath

Thema's, Motieven en Symbolen in The Grapes of Wrath
  Copy


More Options: Make a Folding Card
Storyboard Description

The Grapes of Wrath Thema, Motief en Symbolen

Storyboard Text

  • DE BOERDERIJ Joad
  • VOORBEELD
  • HIGHWAY 66
  • De Joad boerderij is in de familie voor drie generaties, en betekent alles voor Pa en opa. Wordt vandoor hun land door een harteloze bank met niemand zich te wenden tot aanbiedingen Opa nogal een klap, en Pa een nieuwe reeks van uitdagingen. Ma lijkt het meest verbijsterd door dit verlies van de familiegeschiedenis, en ze vraagt ​​zich af of California zal alles wat het is gebarsten te zijn.
  • Highway 66 is een weg van hoop voor de migranten op zoek naar een beter leven na het verlies van hun boerderijen en banen. De migranten uitgegroeid tot een soort van familie onderling, het smeden van nieuwe vriendschappen met anderen in nood. De Joads vindt vriendschap met de Wilsons, waarvan de vriendelijkheid tijdens de dood van opa's is niet vergeten.
  • DE DRUIVEN (en andere fruit)
  • Gedurende het begin van de roman, opa mijmert over het krijgen naar Californië en het eten van zoveel druiven als hij zijn handen op kan krijgen. Later, Steinbeck maakt gebruik van de druiven aan de groeiende onrust symboliseren tijdens het duel tussen de migrerende werknemers en de grotere boeren, die een kans op een beter leven zijn achterhouden van deze arme en wanhopige mensen.

Image Attributions

More Storyboards By nl-examples
Explore Our Articles and Examples

Try Our Other Websites!

Photos for Class – Search for School-Safe, Creative Commons Photos (It Even Cites for You!)
Quick Rubric – Easily Make and Share Great-Looking Rubrics
abcBABYart – Create Custom Nursery Art