Thema's, Symbolen en Motieven in de Dingen die ze Carried

Thema's, Symbolen en Motieven in de Dingen die ze Carried
  Copy


More Options: Make a Folding Card
Storyboard Description

Thema's, Symbolen en Motieven in de Dingen die ze Carried

Storyboard Text

  • VERHALEN
  • VOORBEELD
  • DE MAN I GEDOOD
  • O'Brien vertelt over hoe het vertellen van zijn verhalen is niet per se therapie voor hem, maar het is louterend. Hij zegt dat het vertellen van oorlog verhalen maakt ze komen uit het verleden en in het heden, en hun doel is om het verleden aan te sluiten voor de toekomst. Hij veronderstelt dat hij waarschijnlijk zou moeten schrijven over iets anders, maar op hetzelfde moment, hij ziet het belang van het houden van de verhalen alive-- hij zijn herinneringen, zijn vrienden houdt, en zelfs zijn fouten in leven.
  • Voor O'Brien, deze man lijkt een van de grotere dingen die hij nog steeds draagt ​​zijn. O'Brien beschrijft de man in groteske detail, nadat hij hem heeft vermoord, maar toen speculeert hij over wie de man was vóór, en enkele van de biografische gegevens lijken op een lijn met de eigen leven O'Brien's. Hij maakt een verbinding met de man, ook al is hij onduidelijk of hij had hem te doden. Hoe dan ook, de man is een spook in de verhalen die O'Brien is duidelijk nog steeds moeite om te gaan met.
  • Het Veld Waar KIOWA STERFT
  • Het veld wordt aangevallen gedurende de nacht. Kiowa, verwond, zinkt in het en Bowker loslaat zijn laars, omdat hij zichzelf kan voelen glijden onder, ook. Bowker zegt dat hij de Zilveren Ster had kunnen winnen als het niet voor de geur was geweest. Later in de roman echter O'Brien onthult dat het niet Bowker die zijn zenuwen verloren en de Silver Star die nacht; hij was het. Later, O'Brien gaat naar het gebied te bezoeken met zijn dochter, Kathleen. Het is duidelijk dat de dood Kiowa nog steeds weegt op hem.
More Storyboards By nl-examples
Explore Our Articles and Examples

Try Our Other Websites!

Photos for Class – Search for School-Safe, Creative Commons Photos (It Even Cites for You!)
Quick Rubric – Easily Make and Share Great-Looking Rubrics
abcBABYart – Create Custom Nursery Art