Thema's, Symbolen en Motieven in een Aparte Vrede

Thema's, Symbolen en Motieven in een Aparte Vrede
  Copy


More Options: Make a Folding Card
Storyboard Description

Thema's, Symbolen en Motieven in een Aparte Vrede

Storyboard Text

  • BOOM & Marmeren Trappen
  • VOORBEELD
  • Blitzball
  • De boom en marmeren trappen vertegenwoordigen een groot aantal belangrijke thema's in de roman, met inbegrip van oorlog en strijd Gene met zijn identiteit. De boom is onderdeel van een verharding regime voor de jongens de voorbereiding van de strijdkrachten, en het is waar Finny probeert zijn en Gene's vriendschapsbanden te versterken door middel van het creëren van de Super Suicide Society initiatie ritueel. Het is waar Gene maakt de fatale beslissing te nemen van zijn woede naar zichzelf op Finny.
  • We noemen dat de Lepellier Weigering!
  • Blitzball hoogtepunten Finny's onvermogen om partij te kiezen, waardoor hij een vreselijke keuze om een ​​soldaat in een oorlog. Finny niet dingen als jaloezie kennen, en dat hij niet de motieven achter te begrijpen wat maakt dat mensen te verdelen in haat, omdat hij zelf niet deze intenties haven. Blitzball is ook een "fun" te nemen op een eng oorlog, een kruising tussen honkbal en het woord 'Blitzkrieg', een angstaanjagende realiteit van de oorlog tegen Duitsland. Het is een vlucht uit de werkelijkheid voor de jongens.
  • WINTER CARNAVAL
  • FINNY HET BEEN
  • De Winter Carnaval is een andere vlucht uit de realiteit voor de jongens en waar Gene beseft dat Finny is ingesteld op ervoor te zorgen dat vrede heerst triomfantelijk op de Devon campus, zelfs in het gezicht van de oorlog. Bij Devon, zolang Finny was ervoor te zorgen was er een soort van plezier, dan oorlog kon ze niet bereiken. Hij danst een "choreografie van de vrede" op de prijs tafel, zalig de oorlog dat hij niet langer een onderdeel van kan zijn negeren.
  • Finny De blessure komt een einde aan sport, en een einde te maken aan de mogelijkheid van zijn deelname aan de oorlog. Het is ook een constante herinnering aan Gene van wat hij heeft gedaan om Finny en duwt hem om te proberen om Finny te houden van de harde realiteit dat de dingen nooit meer hetzelfde zal zijn. Finny been leidt ook tot zijn dood, en daarmee was de dood van de oorlog Gene gevochten in zichzelf de hele tijd.
More Storyboards By nl-examples
Explore Our Articles and Examples

Try Our Other Websites!

Photos for Class – Search for School-Safe, Creative Commons Photos (It Even Cites for You!)
Quick Rubric – Easily Make and Share Great-Looking Rubrics
abcBABYart – Create Custom Nursery Art