Thema's, Symbolen en Motieven in Harrison Bergeron

Thema's, Symbolen en Motieven in Harrison Bergeron
  Copy


More Options: Make a Folding Card
Storyboard Description

Thema's, Symbolen en Motieven in Harrison Bergeron

Storyboard Text

  • de Handicaps
  • VOORBEELD
  • DE BALLERINA
  • De handicaps worden toegewezen aan mensen die boven de drempel van de "normale", volgens de regering. De handicaps bestendigen het idee van "gelijkheid", en degenen die niet voldoen aan dit ideaal worden zwaar gestraft door de overheid. De handicaps zorgen voor een bepaald gevoel van veiligheid, waar mensen niet meer moeten concurreren, denken, of voelen, waardoor de overheid in de hand te houden.
  • De ballerina zijn diverse nadelen, waaronder het gebruik van maskers om hun verschillen te verbergen toegewezen. George kijkt naar de ballerina's en het tot hem komt dat misschien moeten ze niet gehandicapt zijn ... ze zijn zo onhandig en gehinderd door hun handicaps, dat George geest instinctief begrijpt er iets niet klopt. Echter, voordat een dergelijke verraderlijke gedachte greep kan nemen, wordt hij onderbroken door zijn radiozender lawaai. Zijn moment van het vrije denken wordt onderdrukt door de verantwoordelijken.
  • TELEVISIE
  • Het is de propaganda machine van de overheid, die van de gelegenheid gebruik om vaardigheden Harrison's te schilderen als een gevaar voor de bevolking. Hazel, na het bekijken van de moord op haar zoon op live televisie, niet in staat is om te herinneren waarom ze zo overstuur. Ze is in de war door de donkere scherm, en weet dat iets wat ze op de televisie zag, was triest. Ze lijkt niet te begrijpen dat wat ze getuige was een echte ervaring, het weergeven van de controle die de TV heeft over haar leven en geest.
More Storyboards By nl-examples
Explore Our Articles and Examples

Try Our Other Websites!

Photos for Class – Search for School-Safe, Creative Commons Photos (It Even Cites for You!)
Quick Rubric – Easily Make and Share Great-Looking Rubrics
abcBABYart – Create Custom Nursery Art