Thema's, Symbolen en Motieven in Hills Zoals Witte Olifanten

Thema's, Symbolen en Motieven in Hills Zoals Witte Olifanten
  Copy


More Options: Make a Folding Card
Storyboard Description

This storyboard does not have a description.

Storyboard Text

  • OLIFANTEN
  • VOORBEELD
  • DRANKJES
  • De olifant in de kamer is de abortus procedure die Jig en de man moet beslissen om wel of niet te doen. Een witte olifant geschenk is een schandalig lelijke geschenk dat vaak wordt gegeven in de grap, dat niemand echt wil. In eerste instantie, Jig vergelijkt de bergen naar witte olifanten, maar dan besluit ze dat ze niet echt uitzien als ze. Dit lijkt een metafoor voor de baby die ze lijkt te willen houden, terwijl de man wil het gewoon de twee van hen weer te zijn.
  • De drankjes zijn een afleiding voor Jig en de Amerikaanse man. Jig wil een biertje, en dan wil ze proberen de Anis del Toro. Jig merkt dat alles smaakt naar drop, vooral de dingen die ze is al zo lang gewacht om te proberen, zoals absint, en het is altijd een teleurstelling. Dit zou ook een metafoor voor de baby die ze denkt over het hebben, of voor haar hoopt dat de man meer open voor het hebben van een baby zou zijn, en in plaats daarvan laat hij Jig naar beneden door te pleiten voor de abortus.
  • DE HEUVELS
  • DE Kraal Gordijn
  • Jig vergelijkt de heuvels naar witte olifanten, maar de Amerikaanse man is niet langer verblind door alles wat ze zegt. Hij krijt het aan zich zorgen te maken over de zwangerschap, die weg kunnen worden genomen als ze de operatie. Ze lijkt gedwongen om het te doen, want ze wil hem gelukkig te maken. Als ze kijkt naar de heuvels weer, hoewel, beseft ze dat er niets terug naar de manier waarop het vroeger was in hun relatie kunnen gaan. De schoonheid van de heuvels is als hun geluk, en ze weet dat ze nooit zullen hebben dat back-- niet volledig.
  • Het gordijn houdt de vliegen van de bar, en het houdt Jig's aandacht meerdere malen. Het maakt haar een afleiding van haar gespannen gesprek met de mens als ze beseft dat adverteert Anis del Toro. Ze raakt de kralen als de man die haar vertelt dat hij wil dat ze de operatie. De kraal gordijn scheidt hen van de eigenlijke gelagkamer, en als de man terug loopt vanaf het podium, hij hoopt dat ze zal voelen "beter", of meer aangenaam, aangezien hij door het gordijn en keert terug naar haar.
More Storyboards By nl-examples
Explore Our Articles and Examples

Try Our Other Websites!

Photos for Class – Search for School-Safe, Creative Commons Photos (It Even Cites for You!)
Quick Rubric – Easily Make and Share Great-Looking Rubrics
abcBABYart – Create Custom Nursery Art