Thema's, Symbolen en Motieven in The Black Cat

Thema's, Symbolen en Motieven in The Black Cat
  Copy


More Options: Make a Folding Card
Storyboard Description

Thema's, Symbolen en Motieven in The Black Cat Door Edgar Allan Poe

Storyboard Text

  • De Verschijning
  • VOORBEELD
  • De Zwarte en Witte KAT
  • De verschijning, of verbrand beeld van Pluto opknoping van een strop, dat wordt verbrand in het pleisterwerk van de wand van het huis beangstigt de verteller. Terwijl hij weet dat er een soort van logische verklaring voor het moet, beseft hij ook dat er reden is om bang van de keten van gebeurtenissen die hebben plaatsgevonden, omdat hij de kat doodde te zijn: het vuur, waarin hij alles verliest, en nu de beeld van deze kat en zijn verschrikkelijke daad zijn bedrukt op de muur van zijn huis.
  • In eerste instantie, de zwart-witte kat lijkt een kans te maken voor wat hij heeft gedaan naar Pluto. Echter, bij het ontdekken van deze kat ook mist een oog, de verteller weer doorzeefd met schuld. Hij ziet zichzelf als onwaardig van genegenheid van de kat, en begint hem te zien als een bedreiging. Sterker nog, de witte vlek op de borst van de kat begint aan een galg, die de verteller weet dat hij verdient lijken. De kat brengt uiteindelijk gerechtigheid en oordeel aan de verteller door te helpen de politie ontdekt haar lichaam.
  • DE KELDER
  • De kelder kan de verteller om snel muur up lichaam van zijn vrouw zonder zorgen te maken over haar ontdekt. Hij is zo tevreden met zichzelf voor de proppen komen met het idee om haar daar te verbergen dat hij slaapt in vrede voor dagen. Samen met de afwezigheid van de zwart-witte kat, de verteller is bijna vol leedvermaak als hij loopt rond de kelder met de politie, de wetenschap dat ze zullen haar nooit vinden. Hij ziet de kelder als een plek van rust in vergelijking met wat hij heeft gevochten in zijn eigen geest voor vele jaren.
More Storyboards By nl-examples
Explore Our Articles and Examples

Try Our Other Websites!

Photos for Class – Search for School-Safe, Creative Commons Photos (It Even Cites for You!)
Quick Rubric – Easily Make and Share Great-Looking Rubrics
abcBABYart – Create Custom Nursery Art